Casti pentru copii On Ear JBL JR310, Cu fir, Rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti pentru copii On Ear JBL JR310, Cu fir, Rosu de la JBL

Sigur, usor si dimensionat pentru copii, castile JBL Jr310 sunt special concepute pentru a fi in siguranta, aduc legendarul sunet si distractia JBL chiar si celor mai tineri pasionati de muzica. Proiectat pentru a asigura volumul nu depaseste niciodata 85 dB pentru a proteja auzul, acestea sunt echipate cu un anti-tangling. Copiii asculta confortabil datorita benzii, captusita cu design personalizat si perne pentru urechi pentru o potrivire moale. Si fiecare pereche este diferita, asa cum poate fi JBL Jr310 personalizate cu autocolantele disponibile, refolosibile, pentru a va distra si mai mult!

Sunet sigur JBL (<85db)

Sunetul legendar JBL conceput sa nu depaseasca niciodata 85 dB, ceea ce le face sigure chiar si pentru cei mai tineri fani ai muzicii.

JBL Safe Sound (<85dB)

Concepute pentru copii

Perne pentru urechi si banda de sustinere personalizate, cu culori reci.

Designed for kids

Microfon incorporat

Ajutati-va copiii sa ramana conectati la lume cu ajutorul microfonului incorporat. Pot discuta cu usurinta cu prietenii si familia in timpul perioadelor de nefunctionare sau cu profesorii in timp ce sunt ocupati sa invete.

Built-in mic

 Fit confortabil

Banda moale captusita si perne pentru urechi ofera o potrivire plina pe capetele mici.

 

Ultra portabile

Design compact, pliabil si cablu plat pe o singura parte, cu microfon si telecomanda combinate pentru realizare muzica extrem de portabila.

 

Fa-l al tau - Set de autocolante JBL

Copiii pot personaliza castile cu autocolante din cutie.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip On the ear
Tehnologie Cu fir
Conectori Jack 3.5
Functii Microfon
Continut pachet 1 x Casti audio
Culoare Rosu
Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 20Hz – 20kHz
Diametru difuzor 32 mm
Greutate 105 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.