Casti audio on-ear JBL Tune 660NC, Wireless, Active noise cancelling, Bluetooth, Asistent vocal, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Casti audio on-ear JBL Tune 660NC, Wireless, Active noise cancelling, Bluetooth, Asistent vocal, Alb de la JBL

Cu castile Tune 660NC Noise Canceling, veti obtine un sunet excelent, fara zgomot! Bucurati-va de sunetul JBL Pure Bass timp de pana la 44 de ore cu ANC pornit si apoi reincarcati-l intr-o clipa (doar 5 minute pentru 2 ore suplimentare de baterie). Conectati doar cablul detasabil suplimentar pentru a mentine fluxul. Imperecheati imediat JBL Tune 660NC la dispozitivul dvs. Android cu ajutorul Fast Pair activat de Google. Apoi, utilizati butoanele de pe casti pentru a controla sunetul si apelurile, lasand dispozitivul in buzunar. Alege culoarea care se potriveste cel mai bine dispozitiei tale. Super usor si pliabil plat, se vor potrivi oriunde si vor fi gata sa va lumineze ziua. 

Active noise Cancelling 

Pastrati zgomotul si bucurati-va de muzica dvs.

JBL Pure Bass Sound 

De peste 70 de ani, JBL a proiectat sunetul precis si impresionant gasit in locatiile mari din intreaga lume. Aceste casti reproduc acelasi sunet JBL, eliminand basul atat profund cat si puternic. 

Pana la 44 de ore de viata a bateriei cu ANC activat

Ascultati fara fir timp de 44 de ore cu eliminarea activa a zgomotului pentru distractie de lunga durata. Sau pana la 55 de ore numai cu BT. Beneficiati de 2 ore in plus cu o incarcare de doar 5 minute folosind cablul convenabil USB Type-C. Bucurati-va la nesfarsit in modul cu fir, utilizand cablul detasabil furnizat. 

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip On the ear
Tehnologie Wireless Cu fir
Conectori Jack 3.5 Bluetooth
Functii

Pliabil

Activare vocala

Noise cancelling

Continut pachet 1 x Casti
Culoare Alb Pur
Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 20 - 20000
Timp incarcare 2 h
Timp operare 44 h
Greutate 166 g 5.9 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.