Casti audio in-ear JBL Wave 300TWS, True Wireless, Bluetooth, Deep Bass, IPX2, Touch Control, Dual Connect, Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Casti audio in-ear JBL Wave 300TWS, True Wireless, Bluetooth, Deep Bass, IPX2, Touch Control, Dual Connect, Roz de la JBL

Muzica ta si lumea ta – impreuna in sfarsit

Castile JBL Wave 300TWS iti aduc muzica in timp ce ramai in contact cu imprejurimile, fara cabluri care sa te retina. Bucurati-va de 26 de ore de sunet puternic imbogatit de JBL Deep Bass. Ramaneti in contact din mers cu apeluri stereo si fara zgomot de fundal enervant. Gestionati sunetul si apelurile cu ajutorul comenzilor tactile convenabile. Proiectat ergonomic, „designul lor” se potriveste perfect si discret in urechi pentru a va mentine confortabil si conectat toata ziua, astfel incat sa nu pierdeti niciodata o piesa sau o conversatie.

JBL Deep Bass

Un driver puternic de 12 mm ofera sunet imbunatatit cu JBL Deep Bass, astfel incat sa nu auziti doar muzica, ci sa o si simtiti

Potrivire confortabila

Potrivirea ergonomica ramane confortabila si sigura pentru a va mentine conectat toata ziua, in timp ce designul cu "open ear" imbunatateste constientizarea mediului inconjurator.

Pana la 6 ore de redare plus 20 in carcasa cu incarcare rapida

Nu ratati nicio piesa cu 26 de ore de redare combinata si pana la 6 ore in casti. Daca aveti nevoie de o pornire rapida, puteti incarca castile rapid in 10 minute si veti obtine o ora de redare. Incarcarea rapida completa de 2 ore va asigura pana la 6 ore de redare a muzicii.

Apeluri stereo cu maini libere

Castile Wave 300TWS cu un singur microfon elimina zgomotul de fundal, astfel incat sa va puteti bucura de apeluri de calitate din mers. Gestionati cu usurinta sunetul si apelurile cu maini libere, direct din casti!

Dual Connect

Comutati cu usurinta intre mono si stereo in orice moment in timp ce efectuati apeluri, ascultati muzica sau vorbiti cu asistentul vocal.

Gata de actiune

Esti gata sa fii activ? Avand rating IPX2, JBL Wave 300TWS va urmareste fluxul, indiferent daca sunteti

in repaus sau va miscati, rezistand la picaturi de ploaie usoare si putina transpiratie.

Sunt acceptate controlul tactil si asistentul vocal

Comoditate la indemana. Activati toate functiile audio ale JBL Wave 300TWS cu usurinta controlului tactil si accesati asistentul vocal al dispozitivului dvs. direct din casti.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

Microfon

Incarcare rapida

Izolare zgomot

Hands-free

True wireless

Continut pachet

1 x Cablu de incarcare

1 x Carcasa de incarcare

1 x Pereche casti

Culoare Roz
Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz
Raza maxima semnal 10 m
Timp incarcare 2 h
Timp operare 6 h
Lungime cablu 0 m
Diametru difuzor 12 mm
Greutate 43.7 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.