Casti audio in ear JBL Tune 230NC TWS, True Wireless, Pure Bass, Noise Cancelling, IPX4, Nisip

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio in ear JBL Tune 230NC TWS, True Wireless, Pure Bass, Noise Cancelling, IPX4, Nisip de la JBL

Sunet JBL Pure Bass

Driverele de 6,0 mm proiectate inteligent, imbunatatite de factorul de forma stick ofera sunetul Pure Bass de la JBL, astfel incat sa simti fiecare bataie pulsatorie.

 

Anularea activa a zgomotului cu Smart Ambient

Auzi mai mult din ceea ce vrei, mai putin din ceea ce nu vrei. Tehnologia Active Noise Cancelling cu 2 microfoane va permite sa minimizati distragerile audio. Cu Ambient Aware, va puteti conecta oricand la mediul inconjurator, astfel incat sa va simtiti mai in siguranta atunci cand sunteti in lume, in timp ce TalkThru va permite sa va opriti pentru o conversatie rapida fara a fi nevoie sa scoateti castile.

 

 

4 microfoane pentru apeluri vocale perfecte

Bucurati-va de apeluri fara probleme, fara maini, in stereo. Tune 230NC TWS este echipat cu 4 microfoane, astfel incat veti fi intotdeauna auzit cu o claritate perfecta. Nu ezitati sa preluati sau sa efectuati din nou un apel. Cu VoiceAware poti controla cantitatea de intrare a microfonului directionata inapoi in casti si poti alege cat de mult sa auzi propria ta voce.

 

 

Pana la 40 de ore de viata a bateriei

Nu ratati niciodata un ritm cu 40 (10+30) de ore de viata a bateriei, sau 8 ore plus 24 in cazul in care anularea zgomotului este activata. Ai nevoie de un impuls? Incarcare de doar 10 minute pentru 2 ore de joc.

 

Rezistente la apa si transpiratie

Nu va lasati descurajat de vremea rea. Datorita rezistentei la apa si transpiratie IPX4, nu exista niciun antrenament sau ploaie pe care castile nu le poate suporta.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

Microfon

Incarcare rapida

Hands-free

Sunet ambiental

Noise cancelling

True wireless

Continut pachet

1 x Casti

1 x Carcasa de incarcare

1 x Cablu USB type C

3 x Pereche varfuri de urechi de marimi diferite

Culoare Nisip
Impedanta iesire 16 Ω
Raspuns in frecventa 20 - 20,000 Hz
Raza maxima semnal 10 m
Timp incarcare 2 h
Timp operare 8 h 10 h
Lungime cablu 0 m
Diametru difuzor 6 mm
Greutate 67.5 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.