Casti In-Ear Panasonic RZ-B100WDE-K , True Wireless, extra Bass, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti In-Ear Panasonic RZ-B100WDE-K , True Wireless, extra Bass, negru de la Panasonic

Casti In-Ear Panasonic RZ-B100WDE-K , True Wireless, extra Bass, negru

Lasa-te captivat de un univers al sunetului stereo redat in mod wireless, gratie noilor casti B100 de la Panasonic. Designul ergonomic imbunatatit iti permite sa te lasi captivat de experienta audio, ceea ce iti face ziua mai buna.

Proiectate ergonomic

Proiectate ergonomic

O pereche de casti wireless B100 se fixeaza sigur si confortabil. Forma ergonomica iti permite sa te misti liber pe parcursul zilei, bucurandu-te de o experienta sonora imbunatatita.

Du sunetul la un nivel superior

Cu un difuzor dinamic de 13 mm in fiecare casca, modelul B100 ofera bas suplimentar pentru un sunet captivant fara rival, intr-un dispozitiv compact.

Du sunetul la un nivel superior
Energie de dimineata pana seara

Energie de dimineata pana seara 

Gratie unei autonomii a bateriei de pana la 16 ore, castile intraauriculare B100 tin pasul cu ritmul vietii tale. De asemenea, suportul de incarcare USB-C stocheaza suficienta energie pentru 4 incarcari complete, pentru acele momente in care ai nevoie de un plus de energie in timpul deplasarilor.

Un dispozitiv sigur si rezistent la patrunderea transpiratiei

Proiectate cu gandul la performanta si cu respectarea standardului IPX4 pentru rezistenta la apa si la praf, castile intraauriculare B100 te insotesc peste tot.

Un dispozitiv sigur si rezistent la patrunderea transpiratiei
Conexiune rapida si securizata

Conexiune rapida si securizata

Configureaza fara probleme o conexiune intre castile intraauriculare si dispozitivul tau. Bucura-te de sunet de nivel superior, oriunde.

Conectare si deconectare cu o singura atingere

Un senzor tactil de pe fiecare casca B100 permite un control rapid si facil. Reda muzica sau initiaza un apel cu o singura atingere.

Conectare si deconectare cu o singura atingere
Asistenta vocala

Asistenta vocala

Cu comenzi vocale integrate, intreaga serie de caracteristici Siri si Google Assistant iti sta la dispozitie atunci cand asociezi castile la un dispozitiv compatibil.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.