Casti Philips TAKH402BL/00 UpBeat, wireless, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Philips TAKH402BL/00 UpBeat, wireless, Albastru de la Philips

20 de ore de redare. Fara fire, fara cabluri incurcate
De la excursii pana la orele saptamanale petrecute in fata ecranului televizorului sau tabletei, copiii vor adora aceste casti supraauriculare wireless. Au parte de 20 de ore de redare la o singura incarcare: suficient cat sa le mai alimenteze distractia cateva zile sau mai mult.

Difuzoare acustice de 32 mm. Sunet clar
Proiectate special pentru a proteja urechile copiilor, aceste casti dispun de difuzoare acustice de 32 mm, limitate la un nivel de zgomot de 85 dB. Te poti relaxa, stiind ca cei mici se bucura in siguranta de melodiile, filmele si jocurile lor.

Pernute confortabile pentru cupe si banda de cap. Perfecte pentru urechile copiilor
Pernutele moi pentru cupe si pernuta moale pentru banda de cap asigura confortul copiilor – indiferent daca asculta muzica sau urmaresc clipuri video.

Cupe personalizabile. Autocolante incluse
Exista chiar si un set de autocolante incluse, pentru ca cei mici sa poata decora aceste casti oricum isi doresc!

Design complet pliabil si compact. Depozitare usoara
Aceste casti wireless supraauriculare pentru copii au un design inteligent, care permite plierea in doua directii. Le poti plia complet, ideal pentru depozitare intr-un sertar din dormitor. Sau le poti plia complet spre interior, creand un pachet compact care incape in buzunarele hainelor si in genti.

Banda de cap flexibila, reglabila. Se rasuceste si se indoaie
Banda de cap puternica si flexibila se regleaza usor si este suficient de rezistenta pentru a fi aruncata in rucsac sau scapata pe podea. Poate fi rasucita foarte mult fara sa se rupa. Indiferent ce fac copiii, castile vor ramane intregi.

Panouri luminoase cu LED-uri in cupe
Cupele sunt prevazute cu panouri cu LED-uri, care se aprind pentru un plus de originalitate. Exista patru variante din care poti alege: lumini rosii, lumini verzi, lumini albastre sau o combinatie a celor trei! Nu trebuie decat sa apesi butonul de pe cupa pentru a parcurge optiunile de iluminare.

Asociere inteligenta. Gaseste automat dispozitive Bluetooth
O apasare lunga a butonului multifunctional si castile wireless cu Bluetooth sunt gata sa fie asociate cu un dispozitiv. Odata asociate, castile memoreaza ultimul dispozitiv cu care au fost asociate.

Control intuitiv cu ajutorul butoanelor
Butonul intuitiv ajuta copiii sa raspunda la un apel, sa sara peste o melodie sau sa opreasca ce ascultau. Totul fara a atinge smartphone-ul. Butoanele de volum de pe baza cupei sunt usor de accesat, ca si butonul pentru lumina LED.

Volum limitat la 85 dB
Te poti relaxa, stiind ca cei mici se bucura in siguranta de melodiile, filmele si jocurile lor.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip On the ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii Pliabil Microfon
Continut pachet 1 x Casti
Culoare Albastru
Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz
Raza maxima semnal 10 m
Timp operare 20 h
Diametru difuzor 32 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.