Casti Philips TAE4105WT/00 In ear cu microfon, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Philips TAE4105WT/00 In ear cu microfon, alb de la Philips

Iata basul

Bucura-te de bas energic pentru toate melodiile tale. Aceste casti intraauriculare dispun de fixare confortabila in ureche, iar telecomanda pe fir face usoara intreruperea listelor de redare. Perfect la primirea unui apel, cand basul e pe punctul sa explodeze la piesa preferata!

Bas energic. Sunet clar

Ce este viata in miscare fara melodiile preferate? Aceste casti ofera un bas energic si indraznet din difuzoarele puternice din neodim de 10 mm si o auditie confortabila cu elemente intraauriculare care se potrivesc perfect.

Da un impuls muzicii in confort real

Tubul acustic oval si cele trei marimi de capace auriculare interschimbabile din cauciuc permit o fixare confortabila in ureche. Bucura-te de fiecare secunda din melodiile preferate.

Telecomanda pe fir. Controleaza cu usurinta muzica si apelurile

Preia un apel. Intrerupe lista de melodii. Totul fara a-ti atinge smartphone-ul. Conectorul inclinat iti mentine castile conectate la dispozitivul inteligent – util daca tii telefonul in buzunar.

3 capace auriculare interschimbabile din cauciuc

Cele trei dimensiuni de capace auriculare interschimbabile din cauciuc creeaza o etansare perfecta. Suporturile flexibile in forma de aripa se fixeaza in siguranta sub lobul urechii. Oricat efort depui, aceste casti sport raman acolo unde ai nevoie.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.