Casti PhilipsTAE4205WT/00 In Ear Bluetooth, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti PhilipsTAE4205WT/00 In Ear Bluetooth, alb de la Philips

Simte basul

Iti plac momentele in care intervine basul? Aceste casti wireless intraauriculare ofera bas mai puternic la atingerea unui buton! Obtii 10 ore de redare, incarcare rapida si varfuri moi cu aripioara pentru o potrivire sigura si o mai buna izolare pasiva a zgomotului.

 

Buton BASS Boost. Bas instantaneu mai puternic

Aceste casti wireless dispun de difuzoare din neodim de 8.2 mm, care iti ofera sunet clar si bas puternic. Cand vrei mai mult, apasa butonul BASS Boost de pe telecomanda de pe fir si vei simti imediat diferenta.

10 de ore de redare. Incarcare prin USB

Obtii 10 ore de redare la o incarcare de 2 ore prin USB-C. Daca se termina bateria, o incarcare rapida de 15 minute iti va oferi inca 1.5 ore. Cablul plat al castilor este purtat confortabil la gat, indiferent daca tii sau nu castile in urechi.

Sigur, flexibil, confortabil

Tubul acustic oval si capacele interschimbabile pentru elementele auriculare iti ofera o fixare confortabila in ureche. Varfurile moi cu aripioara se fixeaza in siguranta sub lobul urechii pentru o potrivire sigura si o mai buna izolare pasiva a zgomotului.

Telecomanda pe fir. Comuta cu usurinta de la lista de melodii la apeluri

Preia un apel sau intrerupe lista de melodii, totul fara a-ti atinge smartphone-ul. Asocierea inteligenta prin Bluetooth inseamna ca aceste casti isi amintesc ultimele dispozitive cu care au fost asociate.

Incarcare rapida. Incarci 15 minute, te antrenezi inca 1.5 ore

Daca ai nevoie de un impuls suplimentar, functia de incarcare rapida in numai 15 minute iti ofera inca 1.5 ore de redare.

Asociere inteligenta. Gaseste automat dispozitive Bluetooth

O apasare lunga a butonului multifunctional si castile wireless cu Bluetooth sunt gata sa fie asociate cu un dispozitiv. Odata asociate, castile memoreaza ultimul dispozitiv cu care au fost asociate.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.