Casti Philips PRO6105BK/00 In ear HI Res, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Casti Philips PRO6105BK/00 In ear HI Res, negru de la Philips

Perfect clar

Cand nu ai nevoie decat de sunet clar. De la liste de melodii la podcasturi si la apeluri, aceste casti intraauriculare cu fir ofera sunetul dorit. Sunt compatibile totodata cu Hi-Res Audio: daca asculti serviciul preferat de streaming la inalta rezolutie, vei beneficia de sunet mai detaliat

Microfon incorporat cu anularea ecoului pentru sunet clar

Preia un apel, intrerupe lista de melodii. Totul fara a-ti atinge smartphone-ul. Microfonul incorporat cu anularea ecoului pastreaza sunetul clar cand vorbesti. Iar atunci cand asculti muzica si podcasturi, difuzoarele acustice din neodim reglate perfect ofera sunet clar si detaliat.

Hi-Res Audio. Sunet mai detaliat

Iti plac serviciile de streaming la inalta rezolutie? Beneficiaza de sunet mai detaliat cu aceste casti Hi-Res Audio. Capabile sa reproduca frecvente inalte de pana la 40 kHz, iti vor oferi mai multe detalii atunci cand esti in miscare.

3 capace auriculare interschimbabile din cauciuc. Potrivire confortabila

Tubul acustic oval si cele trei dimensiuni de capace auriculare interschimbabile din cauciuc creeaza o etansare perfecta. Beneficiaza de confort de ascultare intreaga zi si de izolare pasiva excelenta a zgomotului.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.