Casti Philips TAH4105RD/00 Over ear cu microfon, rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Casti Philips TAH4105RD/00 Over ear cu microfon, rosu de la Philips

Ai senzatia ca tocmai ai pasit pe ringul de dans. Aceste casti supraauriculare iti ofera sunet clar si bas puternic. Banda de cap cu pernuta iti asigura confort, iar cu designul de culoare mata, poti face ca muzica sa iti apartina, cu stil.

Sunet clar si bas puternic

Retraieste de nenumarate ori cele mai bune momente de pe ringul dans. Difuzoarele de 32 mm din neodim ofera bas puternic si indraznet si sunet clar. Designul inchis asigura o izolare exceptionala a sunetului pentru a te putea bucura de fiecare secunda din melodiile preferate.

Banda de cap usoara, reglabila, cu pernuta

Disponibile in culori mate elegante, aceste casti supraauriculare dispun de o banda de cap cu pernuta, atat de usoara incat abia o vei simti. Cupele moi pentru urechi sunt marcate clar pentru urechea stanga/dreapta si pot fi inclinate pana obtii potrivirea perfecta.

Design complet pliabil pentru depozitare usoara

Lasa-te in voia basului. Cupele se pliaza complet si pivoteaza in interior, pentru depozitare usoara in buzunar sau in geanta. Pliaza-le si esti gata de plecare.

Telecomanda pe fir. Controleaza cu usurinta muzica si apelurile.

Preia un apel. Intrerupe lista de melodii. Totul fara a-ti atinge smartphone-ul. Conectorul inclinat iti mentine castile conectate la dispozitivul inteligent – util daca tii telefonul in buzunar.

Design pliabil, compact pentru portabilitate usoara

Cu adevarat compact si pliabil, ceea ce este excelent pentru calatorie si va permite sa va luati muzica oriunde.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.