Casti Philips TAA4205BK/00 intraauriculare wireless pentru sport, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti Philips TAA4205BK/00 intraauriculare wireless pentru sport, negru de la Philips

Antreneaza-te mai inteligent. Monitor cardiac incorporat.

Monitorizeaza-ti pulsul cu monitorul incorporat. Un senzor din elementul auricular iti monitorizeaza pulsul cu precizie. Vei sti cand sa maresti ritmul si cand sa te odihnesti. Compatibil cu aplicatiile deschise de monitorizare a conditiei fizice, precum Strava si Runkeeper, si cu aplicatia Philips Headphones.

 

Sunet energizant. 6 ore de redare cu monitorizarea pulsului.

Alearga mai repede. Sari mai sus. Loveste mai tare. Beneficiezi de sunet clar, bas energic si 6 ore de redare, chiar si atunci cand iti monitorizezi pulsul. O singura incarcare dureaza 2 ore prin USB-C, iar o incarcare rapida de 15 minute iti ofera inca o ora de redare.

 

Fixarea pe care o doresti. Suporturi pentru urechi si varfuri cu aripioara incluse.

Alege varfurile flexibile cu aripioara din silicon, care se fixeaza in siguranta sub lobul urechii. Sau opteaza pentru suporturile pentru urechi care stau confortabil peste ureche. O selectie de capace auriculare iti permit sa obtii etansarea intraauriculara perfecta.

 

Aplicatia Philips Headphones. Control personalizat al sunetului

Poti utiliza aplicatia Philips Headphones pentru a-ti monitoriza pulsul in timpul antrenamentelor. Sau foloseste aplicatia pentru a regla sunetul muzicii sau al podcasturilor pe care le asculti. Imbunatateste basul, atenueaza tonalitatea sunetelor inalte sau alege din stilurile de sunet presetate.

 

Grad IPX5 de rezistenta la apa. Rezistente la apa si la transpiratie.

Aceste casti sport dispun de clasa IPX5 de rezistenta la umezire, ceea ce inseamna ca sunt rezistente la umezirea prelungita. Transpira abundent, antreneaza-te in ploaie sau poarta-le chiar si la dus.

 

Conectivitate Bluetooth extrem de stabila. Control facil.

Cu o conexiune Bluetooth stabila, nu vei pierde niciun ritm in timpul unei alergari. Butonul multifunctional iti permite sa intrerupi listele de redare, sa preiei apeluri, sa reglezi volumul sau sa activezi asistentul vocal al telefonului.

 

Activeaza usor asistentul vocal al telefonului

Apasa pe telecomanda de pe fir si poti sa intrebi asistentul vocal orice doresti. Efectueaza apeluri, trimite mesaje si primeste raspunsuri atunci cand esti in miscare.

 

Incarcare rapida. Incarci 15 minute, te antrenezi inca o ora

O singura incarcare dureaza 2 ore. Daca ai nevoie de un impuls suplimentar, functia de incarcare rapida in numai 15 minute iti ofera inca o ora de redare.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.