Casti Philips TAA1105BK/00 intraauriculare sport cu microfon, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Philips TAA1105BK/00 intraauriculare sport cu microfon, negru de la Philips

Din parc si pana pe strada

Intra in ritm cu castile rezistente la transpiratie care iti ofera sunet clar si bas energizant pe care te poti misca. Designul flexibil cu suport pentru ureche mentine elementele auriculare in pozitie, iar cablul de 1,2 m are lungimea perfecta pentru telefonul din buzunar.

Casti care raman in ureche, indiferent de cum te misti

Suporturile flexibile, curbate pentru ureche iti permit sa ajustezi aceste casti usoare pentru o fixare confortabila si absolut sigura. Ai libertatea de a te misca fara a-ti face griji ca vor cadea castile in acel moment important.

Sunet clar, bas energic

Difuzoarele de 15 mm din neodim sunt perfect reglate si ofera sunet clar, iar orificiile pentru bas accentueaza performanta basului. Elementele intraauriculare stau confortabil in ureche, fara sa afecteze canalul auricular.

Control usor pentru muzica si apeluri

Bucura-te de fiecare minut al listelor de melodii preferate, fie ca faci jogging pe trotuar sau pe cararile din parc. Telecomanda pe fir iti permite sa-ti controlezi lista de redare, sa activezi asistentul vocal al telefonului si sa preiei apeluri fara a pierde ritmul.

Create pentru listele tale cu melodii pentru antrenament

Antreneaza-te intens: aceste casti sport cu clasa IPX2, rezistente la transpiratie, pot face fata. Cablul de 1.2 m este suficient de lung pentru telefonul tau, fara sa-ti stea in cale.

Lungime a cablului de 1.2 m

Aceste casti intraauriculare au un cablu de 1.2 m. O ancora din cauciuc moale intre casti si cabluri iti protejeaza conexiunea prin cablu si mentine redarea.

Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Casti Philips TAA1105BK/00 intraauriculare sport cu microfon, negru

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Georgeta - Scor: 5/5 | acum 1 an
Casti Philips TAA1105BK/00 intraauriculare sport cu microfon, negru

Produse de calitate. E o bucurie sa le folosesc zilnic. Mi se potrivesc perfect!
Multumesc Badabum!🤗

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.