Casti PHILIPS TAST702BK/00, True Wireless, Bluetooth, In-Ear, Microfon, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti PHILIPS TAST702BK/00, True Wireless, Bluetooth, In-Ear, Microfon, negru de la Philips

Renunta la fire.
Aceste casti sport intraauriculare true wireless sunt bune pentru activitatile fizice intense. Cu gradul IPX5 de rezistenta la stropire si tehnologia de curatare cu UV, ramai improspatat oricat de intens te antrenezi. Obtii pana la 18 ore de redare cu tocul de incarcare portabil.

3 capace auriculare interschimbabile pentru fixare perfecta in ureche
Cele trei dimensiuni de capace auriculare interschimbabile din cauciuc creeaza o etansare perfecta.

Cu tocul obtii pana la 18 ore de redare
Pune-ti in geanta de sport un toc incarcat complet si obtii pana la 18 ore de redare.

Grad IPX5 de rezistenta la apa. Rezistente la apa si la transpiratie.
Aceste casti sport dispun de clasa IPX5 de rezistenta la umezire, ceea ce inseamna ca sunt rezistente la umezirea prelungita. Transpira abundent, antreneaza-te in ploaie sau poarta-le chiar si la dus.

Toc de incarcare portabil. Mai multe incarcari la indemana
Mergi la sala. Apoi pe pista. Aceste casti intraauriculare true wireless sunt prevazute cu un toc de incarcare ultraportabil.

Incarcare rapida. Incarci 15 minute, te antrenezi inca 1,5 ore
Daca ai nevoie de un impuls suplimentar, functia de incarcare rapida in numai 15 minute iti ofera inca 1,5 ore de redare.

Asociere inteligenta. Gaseste automat dispozitivul Bluetooth
Butoanele intuitive iti permit sa pui pauza in lista de redare, sa preiei apeluri si sa ajustezi volumul. Totul fara a atinge smartphone-ul. Castile sunt gata de asociere in momentul in care activezi functia Bluetooth. Odata asociate, isi amintesc ultimul dispozitiv cu care au fost asociate.

Suporturi moi si cauciucate in forma de aripa. Sigure si confortabile
Capacele auriculare interschimbabile din cauciuc creeaza o etansare perfecta. Suporturile flexibile in forma de aripa se fixeaza in siguranta sub lobul urechii. Oricat efort depui, aceste casti sport raman acolo unde ai nevoie.

Atinge elementul auricular pentru a controla muzica si apelurile
Difuzoarele acustice din neodim reglate perfect ofera sunet detaliat si bas puternic. Pur si simplu atinge elementul auricular pentru a intrerupe lista de redare, a prelua apeluri si a regla volumul in timpul unui antrenament, fara a atinge smartphone-ul.

Curatare cu UV. Asaza elementele auriculare in tocul de incarcare pentru a le curata
Poti mentine aceste casti sport la fel de proaspete ca muzica pentru antrenamentele tale. Este suficient sa asezi elementele auriculare in tocul de incarcare, iar un ciclu de curatare UV elimina bacteriile.

6 de ore de redare la o singura incarcare
O singura incarcare ofera aproximativ 6 ore de redare.

Etansare perfecta, izolare pasiva excelenta a zgomotului
Oricat efort depui, aceste casti raman in pozitie. Suporturile flexibile in forma de aripa se fixeaza in siguranta sub lobul urechii. Capacele auriculare interschimbabile din cauciuc de dimensiune mica, medie si mare iti permit sa gasesti potrivirea intraauriculara perfecta pentru tine.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.