Casti Philips TASH402BK/00 Sport , Over ear, Bluetooth, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Philips TASH402BK/00 Sport , Over ear, Bluetooth, negru de la Philips

Ramai racorit.
Depaseste-ti recordul personal cu aceste casti sport wireless supraauriculare, rezistente la transpiratie. Sunt usoare si confortabile. La o singura incarcare, ofera o durata de redare de 20 de ore. Pernutele cu sistem de racire te mentin concentrat atunci cand lucrurile se incing.

Durata de redare de 20 ore
Aceste casti ofera pana la 20 de ore de redare continua, pentru distractie fara griji cand asculti muzica in miscare.

Difuzoare acustice din neodim de 40 mm
Lasa lista cu melodii pentru antrenament sa te duca la nivelul urmator. Difuzoarele acustice de 40 mm, din neodim, reglate perfect, iti ofera basul de care ai nevoie pentru a continua. Designul inchis asigura o izolare pasiva excelenta a zgomotului. Astfel, iti poti asculta muzica la volum ridicat fara sa ii enervezi pe cei din jur.

Pernute aerisite pentru cupe. Usor de detasat pentru curatare.
Pernutele pentru cupe, moi si aerisite, sunt umplute cu gel racoritor: oricat efort depui, castile se simt mereu reci pe piele. Totodata, pernutele sunt detasabile, pentru curatare usoara.

Microfon incorporat cu anularea ecoului pentru sunet clar
Spuneti adio acelor ecouri enervante cand vorbiti la telefon. Cu tehnologia noastra de anulare a ecoului acustic, aveti parte intotdeauna de o conexiune clara, neperturbata.

Cupe cu racire. Antreneaza-te din greu. Ramai racorit.
Pernutele pentru cupe, moi si aerisite, sunt umplute cu gel racoritor: oricat efort depui, castile se simt mereu reci pe piele. Totodata, pernutele sunt detasabile, pentru curatare usoara.

Sunet detaliat. Bas bun. Izolare pasiva excelenta a zgomotului.
Conecteaza-te la o lume a sunetului extrem de clar si natural cu difuzoarele de 40 mm reglate precis. Castile sport sunt atent proiectate pentru a oferi sunet clar si bogat in detalii, dar totodata natural, indiferent de muzica pe care o asculti.

Design complet pliabil. Depozitare usoara.
Cupele ce se pliaza complet fac depozitarea mai usoara.

Clasa IPX4 de rezistenta la stropire si transpiratie
Aceste casti sport dispun de clasa IPX4 de rezistenta la stropire. Sunt rezistente la stropire din orice directie si pot suporta mai mult decat putina transpiratie. Poti sa te antrenezi cat de intens vrei, chiar si cand ploua.

Incarcare rapida. Incarci 10 minute, obtii 2 ore de redare.
Daca ai nevoie de un impuls suplimentar, functia de incarcare rapida iti ofera inca 2 ore de redare dupa 10 minute de incarcare.

Design elegant. Cupe complet pliabile.
Designul elegant arata grozav, indiferent daca optezi pentru cea mai buna tinuta sau daca te intalnesti cu prietenii dupa un antrenament la sala. Cupele complet pliabile faciliteaza depozitarea.

Asociere inteligenta. Gaseste automat dispozitivul Bluetooth
Butoanele intuitive iti permit sa pui pauza in lista de redare, sa preiei apeluri si sa ajustezi volumul. Totul fara a atinge smartphone-ul. Castile sunt gata de asociere in momentul in care activezi functia Bluetooth. Odata asociate, isi amintesc ultimul dispozitiv cu care au fost asociate.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.