Casti Philips TAT2205RD/00 ,TWS, Bluetooth, rosu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti Philips TAT2205RD/00 ,TWS, Bluetooth, rosu de la Philips

Clasa IPX4 de rezistenta la stropire si transpiratie

Tocul mic de incarcare este cat se poate de convenabil, iar aceste casti true wireless sunt totodata rezistente la stropire din orice directie. Nu le va deranja putina transpiratie si nu trebuie sa-ti faci griji daca te prinde ploaia.

Toc de incarcare foarte mic pentru pana la 12 ore de redare

Porneste la drum cu mai multe sesiuni de incarcare. Obtii pana la 4 ore de redare la o singura incarcare, plus 8 ore suplimentare cu un toc incarcat complet. O incarcare scurta de 15 minute in toc iti ofera o ora de redare. Incarcarea completa a tocului dureaza 2 ore prin USB-C.

Fixare sigura si confortabila

Beneficiezi de sunet excelent din difuzoarele din neodim de 6 mm si iti poti reda melodiile in confort real, multumita designului comod si usor. Capacele auriculare moi, interschimbabile te ajuta sa gasesti o fixare intraauriculara comoda.

Butoane pe lementele intraauriculare pentru a controla muzica, apelurile si volumul

Un buton pe fiecare element intraauricular faciliteaza controlul auditiei. Regleaza volumul, omite sau intrerupe melodii, preia sau respinge apeluri – si altele.

Activeaza usor asistentul vocal al smartphone-ului

Activeaza asistentul vocal al telefonului fara a-ti atinge telefonul. Solicita asistentului vocal al smartphone-ului sa redea muzica, sa obtina indicatii, sa verifice informatii si multe altele.

Asociere inteligenta. Gaseste automat dispozitivul Bluetooth

Aceste casti sunt gata de asociere imediat ce le scoti din tocul de incarcare. Odata ce le-ai asociat, castile isi amintesc ultimul dispozitiv cu care au fost asociate.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.