Casti PHILIPS TAPH805BK/00, ANC, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti PHILIPS TAPH805BK/00, ANC, negru de la Philips

Stapaneste linistea
Asculta muzica, nu ploaia. Poti ajusta functia de anulare activa a zgomotului de pe aceste casti supraauriculare wireless pentru a se potrivi circumstantelor. Cu cele 30 de ore de redare, plus incarcarea rapida flexibila, ai acoperita intreaga calatorie.

30 de ore de redare sau de convorbire (25 de ore cu ANC pornita)
Aceste casti fac fata provocarilor in orice calatorie. O incarcare dureaza doar 2 ore. Beneficiezi de 30 de ore de redare (sau de convorbire) cu functia de anulare activa a zgomotului oprita si 25 de ore cu functia pornita. Cele doua niveluri de incarcare rapida, Rapid Charge si Quick Charge, iti ofera 2 sau 6 ore de redare suplimentare.

Anularea activa a zgomotului (ANC). Elimina zgomotul, nu muzica
Lasa grijile in urma cu functia de anulare activa a zgomotului. Elimina zgomotul trenului sau zgomotele dintr-un birou ocupat la o atingere de buton. Cand esti in miscare, poti asculta muzica preferata fara a ignora zgomotul strazii in modul Constientizare.

Banda de sustinere fina si reglabila. Pernute moi pentru urechi
De la liste de redare la podcasturi, difuzoarele acustice din neodim, perfect reglate, ofera un bas profund si frecvente medii clare. Pernutele moi pentru urechi acopera toata urechea, creand o izolatie care elimina in mod pasiv zgomotul extern. Banda de sustinere are greutate redusa, este fina si usor de reglat: aceste casti nu se vor prinde in par.

Design complet pliabil si compact. Depozitare usoara.
Aceste casti wireless dispun de cupe moi, care se pliaza ordonat in doua configuratii. Poti sa le pliezi complet, fiind astfel perfecte pentru depozitara in sertarul biroului sau in husa de transport. Sau le poti plia complet spre interior, creand astfel o unitate compacta, care incape in buzunarul hainei sau in geanta.

Hi-Res Audio. Auzi fiecare detaliu
Sunetul delicat al pianului. Rock puternic. Indiferent de preferinte, castile Hi-Res Audio iti vor permite sa simti impactul fiecarei note. Cand sunt conectate prin cablu la o sursa Hi-Res Audio, vei obtine beneficiile maxime ale sunetului fara pierderi, inregistrat la o frecventa de esantionare mai mare decat cea a CD-urilor, pentru o performanta incredibil de realista.

Control tactil. Gliseaza, atinge si apasa pentru control usor
Gestioneaza volumul glisand in sus sau in jos pe panoul tactil al carcasei castilor. Poti activa sau dezactiva functia de eliminare activa a zgomotului printr-o singura atingere. Sau, poti activa modul Constientizare pentru a auzi mai multe sunete din jur in timp ce asculti muzica. Microfonul integrat cu functia de anulare a ecoului asigura sunet clar in timpul convorbirilor.

Asistent vocal. Gestioneaza-ti viata din mers
Gestioneaza-ti viata fara a scoate telefonul. O simpla apasare pe butonul de pe banda pentru cap activeaza asistentul vocal. Ii poti cere sa-ti deschida calendarul, sa citeasca notificarile de pe telefon, sa apeleze prietenii sau sa le trimita mesaje, sa gestioneze listele de redare si multe altele.

Microfon incorporat cu anularea ecoului pentru sunet clar
Spuneti adio acelor ecouri enervante cand vorbiti la telefon. Cu tehnologia noastra de anulare a ecoului acustic, aveti parte intotdeauna de o conexiune clara, neperturbata.

Incarcare rapida. Incarci 5 minute si obtii 2 ore de redare
Daca ai nevoie de mai multa putere, 5 minute de incarcare iti asigura inca 2 ore de redare.

Incarcare rapida. Incarci 15 minute, obtii 6 ore de redare.
Cele doua niveluri de incarcare rapida, Incarcare rapida si Incarcare accelerata, iti ofera 2 sau 6 ore suplimentare de redare. Astfel, poti sa asculti continuu de luni pana vineri sau mai mult.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.