Casti TV Philips TAE8005BK/10 wireless,negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti TV Philips TAE8005BK/10 wireless,negru de la Philips

 

Tare si clar

Uita-te la televizor cu sunet mai puternic si mai clar, fara a-i deranja pe ceilalti. Aceste casti intraauriculare pentru televizor selecteaza automat canalul wireless care iti ofera cel mai bun sunet, iar volumul poate fi reglat pentru oricare ureche. Pornirea/oprirea automata mentine lucrurile simple.

Toate filmele, toate serialele. Intotdeauna sunet ideal

Doua baterii reincarcabile iti ofera 6 ore de redare fiecare, pentru un total de 12 ore. Difuzoarele de 14.8 mm asigura sunet clar. Daca vrei sunet ceva mai puternic, pur si simplu roteste butonul de control al balansului stanga/dreapta in oricare directie pentru a amplifica sunetul pentru urechea dorita.

Conexiune wireless digitala automata. Sunet mereu clar

Aceste casti wireless ofera sunet fara interferente si fara latenta. Se activeaza automat cand ti le pui si selecteaza automat cea mai buna conexiune disponibila. Nu trebuie sa ajustezi nimic si vei beneficia intotdeauna de cel mai bun sunet.

Moduri de sunet presetate: Extra Treble, Extra Bass, Voce

Modurile Extra Bass, Extra Treble si Voce iti permit sa selectezi sunetul cel mai placut pentru tine. Cand vrei sa auzi ce se intampla in jurul tau, modul Constientizare opreste intrarea TV sau audio si amplifica sunetul ambiental.

Banda usoara, confortabila, in jurul gatului

Aceste casti TV wireless se fixeaza confortabil in urechi si sunt in special utile daca porti ochelari. Trei stiluri interschimbabile de capace auriculare din cauciuc iti permit sa iti alegi modelul perfect pentru o izolare pasiva excelenta a zgomotului.

Orice televizor. Cabluri optice si audio de 3.5 mm

Cablurile optice si audio de 3,5 mm incluse permit acestor casti sa se conecteze la aproape orice televizor. Orice ti-ar placea, de la seriale la filme, ai parte de sunet mai apropiat, mai puternic si mai clar.

Acoperire wireless de 40 m. Asculta oriunde in casa

Durata de incarcare pentru fiecare baterie a castilor este de doar 3 ore. Daca pastrezi bateria de rezerva in statia de incarcare, vei fi mereu pregatit pentru un nou episod. Ia cu pornirea si oprirea automate, castile se vor opri automat cand le scoti din ureche.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.