Casti Audio Over-Ear Philips, TABH305BK/00, Bluetooth, Active Noise Cancelling, Autonomie 18h, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio Over-Ear Philips, TABH305BK/00, Bluetooth, Active Noise Cancelling, Autonomie 18h, Negru de la Philips

Bas indraznet. Fara distragerea atentiei.
Asculta ce iti place cu un bas indraznet. Elimina sursele de distragere a atentiei cu functia de anulare activa a zgomotului (ANC). Aceste casti supraauriculare wireless se dedica ritmurilor pe care le adori. O singura incarcare iti ofera un timp de redare de pana la 15 ore, chiar daca functia ANC este pornita.

15 ore de redare cu functia de anulare activa a zgomotului (ANC) pornita
Cu anularea activa a zgomotului (ANC), huruitul trenului nu va interfera cu ritmurile tale. Vrei liniste? Activeaza ANC fara a reda muzica. Obtii pana la 15 ore de redare cu functia ANC pornita si 18 ore de redare cu ea oprita. Durata de incarcare este de numai 2 ore prin USB.

Bas puternic. Difuzoare acustice de neodim de 32 mm
Ia ringul de dans cu tine. Difuzoarele acustice de neodim de 32 mm pastreaza sunetul clar si basul puternic.

Greutatea este de numai 145,5 g. Senzatie lejera. Auditie serioasa.
Cantarind doar 145,5 g, aceste casti supraauriculare wireless iti permit sa asculti basul in conditii de confort real. Banda de cap se regleaza cu usurinta si este atat de usoara incat abia o simti. Cupele sunt moi si pot fi inclinate pana cand simti ca sunt asezate perfect.

Design complet pliabil pentru depozitare usoara in buzunar sau in geanta
Cupele se pliaza complet si pivoteaza in interior, pentru depozitare usoara in buzunar sau in geanta. Pliaza-le si ia-le cu tine.

Buton multifunctional. Controleaza cu usurinta muzica si apelurile
Controleaza cu usurinta muzica si apelurile prin butonul multifunctional. Nu iti place melodia redata? Omite-o printr-o apasare lunga. Vrei sa respingi un apel si sa asculti in continuare? O simpla apasare de buton rezolva situatia.

O apasare dubla pe buton activeaza asistentul vocal al telefonului
Activeaza-ti asistentul vocal al telefonului cu o apasare dubla pe buton. Solicita Siri sau Asistentului Google sa configureze urmatoarea lista de melodii, sa efectueze apeluri sau sa trimita mesaje prietenilor, sa consulte prognoza meteo si multe altele.

Durata de redare de 18 ore cu functia ANC oprita
Durata de redare de 18 ore cu functia ANC oprita. Durata de incarcare este de numai 2 ore prin USB.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.