Casti Audio In-Ear Philips, TAPN505BK/00, Bluetooth, Active Noise Cancelling, Autonomie 14h, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio In-Ear Philips, TAPN505BK/00, Bluetooth, Active Noise Cancelling, Autonomie 14h, Negru de la Philips

Intotdeauna acolo. Fara distrageri
Pastreaza-ti concentrarea cu castile intraauriculare wireless cu functie de anulare a zgomotului, care iti ofera pana la 14 ore de redare. Cu banda de gat cu greutate redusa, este usor sa tii castile aproape. Functionalitatea inteligenta de ultima ora iti permite sa ramai organizat.

14 ore de redare (10 ore cu anularea activa a zgomotului)
Indiferent de ce iti rezerva ziua, aceste casti intraauriculare wireless continua sa functioneze. O singura incarcare dureaza doar 1,5 ore si iti ofera 14 ore de redare. Daca ai nevoie de si mai multa energie, numai 5 minute de incarcare iti vor oferi inca 2 ore de redare.

Anulare activa a zgomotului. Fara distragerea atentiei.
Lasa grijile in urma cu functia de anulare activa a zgomotului. Elimina zgomotul trenului sau zgomotele dintr-un birou ocupat la o atingere de buton. Cand esti in miscare, poti asculta muzica preferata fara a ignora zgomotul strazii in modul Constientizare.

Sunet detaliat. Bas puternic.
Preia un apel, intrerupe lista de melodii. Totul fara a-ti atinge smartphone-ul. Microfonul incorporat cu anularea ecoului pastreaza sunetul clar cand vorbesti. Iar atunci cand asculti muzica si podcasturi, difuzoarele acustice din neodim reglate perfect ofera sunet clar si detaliat.

Hi-Res Audio. Sunet mai detaliat
Iti plac serviciile de streaming la inalta rezolutie? Beneficiaza de sunet mai detaliat cu aceste casti Hi-Res Audio. Capabile sa reproduca frecvente inalte de pana la 40 kHz, iti vor oferi mai multe detalii atunci cand esti in miscare.

Asociere inteligenta. Gaseste automat dispozitivul Bluetooth
Aceste casti wireless sunt gata de asociere imediat ce activezi Bluetooth. Odata ce le-ai asociat, castile isi amintesc ultimul dispozitiv cu care au fost asociate.

Banda subtire de gat pentru purtare pe parcursul intregii zile. Husa de transport
Banda de sustinere subtire poate fi purtata confortabil la gat. Cu modul de vibratii, te asiguri ca nu vei pierde niciodata un apel, chiar daca esti cufundat in muzica sau tii castile la gat.

3 capace auriculare interschimbabile din cauciuc.
Cele trei dimensiuni de capace auriculare interschimbabile din cauciuc creeaza o etansare perfecta. Suporturile flexibile in forma de aripa se fixeaza in siguranta sub lobul urechii. Oricat efort depui, aceste casti sport raman acolo unde ai nevoie.

Asistentul Google. Gestioneaza-ti viata cand calatoresti
Gestioneaza-ti viata fara a scoate telefonul: nu trebuie decat sa apelezi la Asistentul Google. O simpla apasare pe butonul de pe banda de gat activeaza asistentul. Ii poti cere sa deschida calendarul, sa citeasca notificarile de pe telefon, sa apeleze prietenii sau sa le trimita mesaje, sa gestioneze listele de redare si multe altele.

Microfon incorporat cu anularea ecoului pentru sunet clar
Spuneti adio acelor ecouri enervante cand vorbiti la telefon. Cu tehnologia noastra de anulare a ecoului acustic, aveti parte intotdeauna de o conexiune clara, neperturbata.

Incarcare rapida. Incarci 5 minute si obtii 2 ore de redare
Daca ai nevoie de mai multa putere, 5 minute de incarcare iti asigura inca 2 ore de redare.

Difuzoare acustice din neodim de 12,2 mm
Difuzoarele acustice din neodim perfect adaptate furnizeaza bas intens si frecvente medii clare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.