Casti Philips TAT5505BK/00 ,in ear, TWS, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Philips TAT5505BK/00 ,in ear, TWS, negru de la Philips

Caracteristici cheie:

  • Difuzoare de 8 mm/design inchis;
  • Anulare activa a zgomotului;
  • Bluetooth®.

Design elegant si anulare activa hibrida a zgomotului

Aceste casti true wireless nu doar arata excelent – iti permit sa asculti muzica la calitate superioara cand esti in miscare. Anularea activa hibrida a zgomotului reduce zgomotul extern, asa ca nu se afla nimic intre tine si muzica ta. Modul Constientizare iti permite sa reintri in contact cu lumea.

Aplicatia Philips Headphones. Control personalizat al sunetului

Imbunatateste basul. Redu inaltele. Aplicatia Philips Headphones te face responsabil pentru muzica pe care o asculti. Regleaza-ti singur nivelurile sau alege dintre stiluri de sunete presetate. Poti, de asemenea, comuta intre moduri ANC presetate cu o singura atingere.

Difuzoare puternice din neodim, de 8 mm. Bas puternic, sunet clar

Calatoreste, lucreaza de acasa sau relaxeaza-te. Difuzoarele de 8 mm ofera un sunet grozav pentru fiecare melodie, lista de redare si altele. Daca iti scoti o casca, muzica se opreste. Pune casca la loc si muzica porneste din nou.

Conectivitate foarte stabila. Comenzi integrate pe castile intraauriculare

Castile sunt gata de asociere imediat ce le scoti din tocul de incarcare. Dupa asociere, acestea retin ultimul dispozitiv cu care au fost asociate. Comenzile tactile de pe fiecare casca intraauriculara faciliteaza controlul muzicii, al apelurilor si al volumului.

Microfoane duble pentru apeluri clare. Mod mono

Doua microfoane din fiecare casca intraauriculara se concentreaza asupra sunetului vocii tale, reducand zgomotul de la lumea din jur. Daca te afli intr-un loc mai linistit si nu este necesar sa blochezi zgomotul cand vorbesti, modul mono iti permite sa folosesti o singura casca intraauriculara pentru a vorbi.

Toc de incarcare. Obtii pana la 20 de ore de redare

Obtii pana la 20 de ore de redare cu tocul de incarcare, iar castile ofera 5 ore de redare la o singura incarcare (4,5 ore cu ANC). O incarcare rapida de 15 minute iti ofera o ora suplimentara. Incarcarea tocului dureaza doua ore prin USB-C.

Tub acustic oval. Capace auriculare din silicon

Tubul acustic cu forma ovala sta confortabil si sigur in ureche si maximizeaza izolarea pasiva a zgomotului. Poti alege din capace auriculare din silicon de dimensiuni mici, medii si mari, astfel incat sa obtii intotdeauna o potrivire confortabila.

Clasa IPX5 de rezistenta la stropire si transpiratie

Cu protectie IPX5, aceste casti true wireless sunt rezistente la stropire din orice directie. Nu le va deranja putina transpiratie si nu trebuie sa-ti faci griji daca te prinde ploaia.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.