Casti in-ear cu microfon PHILIPS SHE1405BK/10, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti in-ear cu microfon PHILIPS SHE1405BK/10, Negru de la Philips

Bas dinamic


Difuzoare pentru bas dinamic si sunet clar. Microfon pe linie integrat si buton de preluare pentru convorbiri confortabile.

Microfon integrat si buton de apelare

Cu microfonul integrat si cu butonul de apelare puteti utiliza aceste casti Philips pentru muzica, precum si pentru apeluri de pe telefonul dvs. mobil. Bucurati-va de apelare handsfree, in timp ce acceptati si terminati cu usurinta apeluri de pe casca.

3 pernute din cauciuc, interschimbabile, pentru o fixare optima in ureche


Avand la dispozitie 3 pernute interschimbabile cu dimensiuni de la mici la mari, va exista cu siguranta o pereche care sa faca aceste casti Philips sa se fixeze perfect in urechea dvs.

Etansare perfecta in ureche blocheaza zgomotele exterioare


Difuzoarele foarte mici ale acestor casti Philips se fixeaza confortabil in ureche si, gratie potrivirii exceptionale, zgomotele exterioare sunt eliminate, pentru o experienta audio de mare intensitate.

CARACTERISITICI GENERALE

Design In-Ear
Segment In-Ear
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 10 - 22000
Diametru difuzor (mm) 8.6
Utilizare Multimedia
Impedanta 16 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.2
Culoare Negru

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.