Casti audio in-ear Pioneer SE-C3T-P, aluminiu design, control telefon, Roz

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio in-ear Pioneer SE-C3T-P, aluminiu design, control telefon, Roz de la Pioneer

Vocale pure, dinamica distractiva si bassul strans sunt exact ceea ce are nevoie muzica dvs., iar Pioneer C3 ofera acest lucru si mai mult. Prelucrate din aluminiu pentru a reduce vibratiile, acest design compact se potriveste oricarei forme de ureche. Gasiti-va marimea de la patru perechi de varfuri din silicon furnizate si obtineti un sigiliu confortabil, sigur si un sunet mai bun.
Fabricate din aluminiu

Aluminiu este mai rigid decat plasticul, care poate vibra si poate provoca distorsionarea muzicii. Sunetul C3 este strans, clar si plin de energie. Puteti auzi mai multe detalii, puteti simti ritmul natural si puteti sa va bucurati de bass-uri mari fara sa va faceti griji.
Control rapid

Manipularea apelurilor telefonice este mai simpla. Exista o cutie de control subtire pe cablu, cu un buton prietenos, care va permite sa acceptati si sa terminati apelurile. Microfonul si comenzile functioneaza cu majoritatea marcilor de smartphone.
Finisaj frumos cu o gama larga de culori

Aluminiu este baza ideala pentru o gama de finisaje stralucitoare. Prelucrarea lui ofera o textura unica, subtila si eleganta.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Design In-Ear
Segment Portabil
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 8 - 22
Conectare Jack 3.5mm
Utilizare Multimedia
Impedanta 16 Ohm
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.2
Altele Sensibilitate: 100 dB
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.