Casti Hi-Res Audio in-ear Pioneer SE-CH5T-S, airflow control, control telefon, Argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Hi-Res Audio in-ear Pioneer SE-CH5T-S, airflow control, control telefon, Argintiu de la Pioneer

Cu cele mai multe telefoane inteligente si playere audio digitale care ofera asistenta Hi-Res Audio, este important ca setul urmator de casti sa fie gata sa exploateze aceste formate de inalta fidelitate la potentialul maxim. Castile SE-CH5T sunt certificate pentru reproducerea Hi-Res Audio cu drivere cu capacitate de 40 kHz, portul de control al fluxului de aer pentru a clarifica detaliile in DSD, inregistrarile pe 24 de biti si bineinteles o multime de bas strans pentru performante ritmice si convingatoare , de la jazz la EDM. Designul cablului peste ureche reduce zgomotul si va permite sa va miscati liber in timp ce ascultati muzica, designul de inalta calitate impletit cu raspunsul / sfarsitul apelului pentru utilizarea convenabila a smartphone-urilor. Un sunet elegant, functional, orientat catre viitor, pentru capete de inalta performanta, care doresc o mai buna performanta in ceea ce priveste investitia.
Hi-Res Audio capteaza un spectru de frecventa mai larg pentru a oferi o experienta de ascultare mai completa. Driverele dinamice specializate de 9,7 mm reproduc un sunet peste 40 kHz, rezultand muzica care suna mai detaliata si mai naturala decat cea obijnuita.
AIRFLOW CONTROL PORT

Aceasta tehnologie exclusiva de la Pioneer a fost dezvoltata pentru a clarifica latimea de banda mijlocie ocupata de voce. Imbunatateste separarea frecventelor medii si bas.
Pe langa faptul ca asigura o potrivire confortabila si sigura, designul cablului reduce interferentele cauzate de cablurile care apar la castile conventionale. Mai putine lovituri pe cablu in timp ce va plimbati va permit sa va bucurati de muzica, nu de zgomot.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Design In-Ear
Segment Portabil
Tehnologie Cu fir
Frecventa de raspuns (Hz) 8 - 45
Conectare Jack 3.5 mm
Utilizare Multimedia
Impedanta 26 Ohm
Lungime cablu (m) 1.2
Altele Sensibilitate : 108 dB
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.