Casti gaming Razer Hammerhead, Bluetooth, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti gaming Razer Hammerhead, Bluetooth, Negru de la Razer

 
 
Bucurati-va de un sunet clar continuu cu castile fara fir Bluetooth Razer Hammerhead BT. De la driver-ele personalizate de 10 mm, pana la o viata impresionanta a bateriei si o telecomanda in-line compatibila cu iOS si Android, puteti sa luati aceste casti durabile oriunde.
 
Functioneaza toata ziua

Avand o viata uimitoare a bateriei de pana la 8 ore, setul cu casca Razer Hammerhead Bluetooth este produs pentru a oferi o performanta non-stop de inalta calitate pentru a functiona toata ziua.
 
 
Mai tare si mai clar ca niciodata

In comparatie cu standardul industrial de 6 mm, setul cu casca Bluetooth Razer Hammerhead se mandreste cu driver-ele substantial mai mari pentru o experienta audio mai clara. Fiecare driver dinamic de 10 mm este personalizat pentru a oferi semnatura sonora pe care o iubiti - de la basul profund, in piesele electronice, pana la note inalte.
 
 
Banda de gat cu clema magnetica pentru o fixare sigura

Setul cu casca Bluetooth Razer Hammerhead are built-in Bluetooth 4.1, care utilizeaza codecul aptX de renume, astfel incat nu exista compromisuri in ceea ce priveste calitatea sunetului. Rasfatati-va cu un sunet exceptional, fara cabluri incurcate.
 

 

Casti
 
Tehnologie Wireless
Sunet Stereo
Tip Interne
Microfon Da
Diametru difuzoare 10 mm
Impedanta 32 Ohm
Frecventa raspuns 20 - 20.000 Hz
Sensibilitate 116 dB
Culoare Negru - Verde
 
Microfon
 
Frecventa raspuns 300 - 3.400 Hz
Sensibilitate -42 dB
 
Conectivitate
 
Conectare Bluetooth Da
 
Compatibilitate
 
Smart Devices Da
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.