Casti Sennheiser HD 450 BT, Wireless, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Sennheiser HD 450 BT, Wireless, Negru de la Sennheiser

 

 

Seria HD de la Sennheiser - companionul audio ideal

Fabricate din materiale de inalta calitate, modelele robuste si elegante din seria HD ofera o combinatie exceptionala de versatilitate si sunet superior. Acasa in timp ce asctulati un podcast sau in miscare cu muzica preferata, va puteti baza pe noua serie HD, indiferent de ce ascultati.

Bucurati-va de muzica preferata

Gratie anularii active a zgomotului si design-ului inchis, HD 450BT livreaza un sunet captivant de care va puteti bucura fara distrageri - chiar si in mediile zgomotoase. Captati fiecare detaliu audio cu o calitate exceptionala a sunetului, gratie codecului wireless de inalta calitate, inclusiv AAC si aptX™ Low Latency.

x1-desktop-HD-450-BT-Product-in-use-01-Sennheiser
x1-desktop-HD-450-BT-Product-in-use-02-Sennheiser

Un companion de incredere

Un companion grozav pentru calatorii, HD 450BT are o autonomie de pana la 30 de ore. Aceasta pereche de casti poate fi incarcata rapid cu USB-C pentru a economisi timpul valoros. Design-ul compact, pliabil este fabricat din materiale de inalta calitate pentru a oferi echilibrul perfect al stilului minimalist, confortului ergonomic si durabilitate.

Sunetul tau - decizia ta

Fie ca doriti un bas puternic sau un sunet natural, aplicatia Sennheiser Smart Control va ajuta sa modelati sunetul dupa bunul plac - gratie egalizatorului intuitiv. Pe langa starea bateriei si actualizarilor de firmware, aplicatia dispune de un mod podcast care optimizeaza inteligibilitatea podcast-urilor, audio book-urilor, si a altor continuturi.

x1-desktop-HD-450-BT-Product-in-use-03-Sennheiser
x1-desktop-HD-450-BT-Product-in-use-04-Sennheiser

Urmareste-ti intuitia, ramai conectat

Preluati controlul muzicii si apelurilor cu ajutorul butoanelor tactile de pe cupe. Obtineti o experienta de conectare veritabila prin butonul Voice Assistant si suport Bluetooth 5.0 sau cu cablul aditional.



Tip:
On the ear
Sunet:
Stereo
Bluetooth
5.0
Caracteristici speciale:
Autonomie de pana la 30 de ore (Prin Bluetooth cu ANC)
Raspuns in frecventa: 80Hz - 6000Hz (microfon) / 18 Hz to 22,000 Hz (casti)
SPL: 108 dB (1 kHz/0 dBFS)
Microfon:
Da
Culoare:
Negru
Altele:
Cablu audio
Cablu de incarcare USB-C
Carcasa de transport
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.