Casti Sennheiser HD 450 BT, Wireless, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Sennheiser HD 450 BT, Wireless, Alb de la Sennheiser

Fii in avantaj cu un sunet wireless excelent cu noile Sennheiser HD 450 BT, Wireless. Furnizand anularea activa a zgomotului, suportul de codec wireless de inalta calitate (AAC, aptX ™ Low Latency) si Bluetooth® 5.0, aceste casti va ofera un sunet superior cu un bass profund dinamic. Versatilitatea exceptionala pentru iubitorii de audio este garantata de accesul asistentului vocal, aplicatia Sennheiser Smart Control si o durata de viata a bateriei de 30 de ore.

 

Seria Sennheiser HD - partenerul dumneavoastra audio pentru fiecare nevoie!

Fabricate din materiale de inalta calitate, modelele HD robuste si elegante ofera o combinatie exceptionala de versatilitate si sunet superior. Acasa, in timp ce ascultati un podcast sau din mers cu melodia preferata, puteti conta pe noua serie HD pentru a va fi cel mai bun tovaras pentru audio wireless - orice ati asculta.

 

Bucurati-va de muzica - fara distragere

Datorita anularii zgomotului activ si a unui design cu spatele inchis, Sennheiser HD 450 BT, Wireless ofera un sunet captivant de care va puteti bucura fara distragere - chiar si in medii puternice. Capturati fiecare detaliu audio intr-o calitate exceptionala a sunetului, asigurata de suportul de codec wireless de inalta calitate, inclusiv AAC si aptX ™ Low Latency.

   

Insotitorul tau de incredere in miscare

Un insotitor minunat pentru calatorii, Sennheiser HD 450 BT, Wireless au o durata de viata superioara a bateriei de 30 de ore. Aceste casti pot fi incarcate rapid cu USB-C pentru a va economisi timp pretios in miscare. Designul pliabil compact a fost confectionat din materiale de inalta calitate pentru a oferi echilibrul perfect al stilului minimalist, al confortului ergonomic si al durabilitatii oriunde.

 

   

Sunetul tau - decizia ta

Indiferent daca doriti sa dati mai tare basul sau sa va bucurati de un sunet natural, aplicatia Sennheiser Smart Control va face asta fara efort pentru a adapta sunetul la gustul personal - datorita unui egalizator intuitiv. Pe langa starea bateriei si actualizarile firmware-ului, aplicatia dispune de un mod de podcast care optimizeaza inteligibilitatea podcasturilor, cartilor audio si a altor continut vocal.

 

   

Urmareste-ti intuitia, ramai conectat

Puneti control intuitiv asupra muzicii si apelurilor prin intermediul unor butoane usoare de atingere. Aveti o experienta cu adevarat conectata prin intermediul butonului dedicat asistentului vocal si al suportului Bluetooth® 5.0 sau prin cablu audio suplimentar.

 

   

Aplicatia Smart Control

Asculta-ti muzica asa cum vrei. Aceasta aplicatie dedicata gratuita pentru iOS si Android ofera o modalitate fara efort de a controla, personaliza, actualiza si configura difuzorul, castile sau bara de sunet Sennheiser.

 

Sennheiser Smart Control este o aplicatie gratuita si compatibila cu majoritatea sistemelor iOS si Android.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Over the ear
Tehnologie Wireless
Conectori USB type C
Functii Pliabil Microfon Activare vocala Activare Siri Activare Google Assistant Noise cancelling
Continut pachet 1 x Casti 1 x Cablu audio 1 x Cablu de incarcare USB-C
Culoare Alb
Raspuns in frecventa 18 - 22000 Hz
Timp incarcare 2 h
Timp operare 30 h
Greutate 238 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.