Casti Sennheiser CX 400BT True Wireless Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Sennheiser CX 400BT True Wireless Alb de la Sennheiser

Castile CX 400BT ofera control total asupra unei experiente sonore exceptionale. Cu, comenzi personalizabile intuitive, o durata de viata a bateriei de lunga durata si un design realizat pentru confortul pe tot parcursul zilei, aceastea sunt alegerea ideala, fara compromisuri.
   

Sunet imbunatatit

Indiferent de ce gen de muzica aveti nevoie, driverele personalizate ale noului CX 400BT True Wireless ofera sunet de inalta fidelitate, clar, detaliat cu bas profund. In plus, va puteti personaliza experienta de ascultare cu ajutorul egalizatoarelor incorporate pentru a va bucura de o calitate a sunetului uimitoare.

   

Sunet premium pe orice dispozitiv

Fie ca utilizati iOS sau Android, veti putea sa va bucurati intotdeauna de calitatea excelenta a sunetului. Datorita gamei noastre largi de suport pentru codec audio, inclusiv SBC, AAC si aptX, sunetul premium este garantat cu orice dispozitiv mobil.

 

   

Oricand

Nu ratati niciun beat pe tot parcursul zilei cu o durata de viata a bateriei de 20 de ore: 7 ore la o singura incarcare si alte 13 ore cu carcasa mica, eleganta si compacta. Noile casti CX 400BT True Wireless sunt concepute pentru a va asigura un sunet premium oriunde ati merge.

   

Design minimalist. Confort cu stil

Castile CX 400BT True Wireless sunt create pentru cei pasionati de muzica, apeluri si carti audio. Designul ergonomic este special proiectat pentru utilizarea pe tot parcursul zilei.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth USB type C
Functii Microfon Multi pairing True wireless
Continut pachet 1 x Casti 1 x Cablu 1 x Carcasa de incarcare
Culoare Alb
Raspuns in frecventa 5 - 21000 Hz
Timp incarcare 1.5 h
Timp operare 7 h 20 h
Diametru difuzor 7 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.