Casti Sennheiser HD 569, Hi-Fi, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Sennheiser HD 569, Hi-Fi, Negru de la Sennheiser

BUCURA-TE DE LIBERTATEA MUZICII

Castile inchise HD 569 iti ofera doua beneficii importante. In primul rand, un soundstage excelent, plin de sunete bogate in detalii si un bas adanc, multumita driverelor Sennheiser, iar in al doilea rand, o izolare acustica fata de exterior foarte buna - muzica ramane sub casti, iar zgomotele din exterior raman afara, fara a deranja pe nimeni cu volumul la care asculti.

   

ASCULTA MUZICA PREFERATA SI NU RATA APELURI TELEFONICE

HD 569 vine impreuna cu doua cabluri detasabile, unul de 3m cu un jack de 6.3mm pentru uz impreuna cu sistemul stereo de acasa, cat si o varianta de 1.2m cu jack de 3.5mm drept si o telecomanda cu un buton integrata pe fir, plus microfon, ce va permite sa preluati apeluri telefonice.

   

SUNET SI CONFORT LA SUPERLATIV

Cu un design over ear, HD 569 ofera un confort sporit datorita materialelor moi, chiar si pe durata auditiilor lungi. Totodata, posibilitatea de a prelua apeluri favorizeaza purtarea castilor pe perioade mai lungi, fara a fi nevoiti sa le dai jos.
Like sound, like comfort

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Over the ear
Tehnologie Cu fir
Conectori

Jack 3.5

Jack 6.3

Functii

Cablu detasabil

Hands-free

Continut pachet 1 x Casti
Culoare Negru
Raspuns in frecventa 10 - 28000
Lungime cablu 120 cm 300 cm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.