Casti Audio In-Ear Sennheiser Momentum True Wireless bluetooth

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio In-Ear Sennheiser Momentum True Wireless bluetooth de la Sennheiser

Confort in ascultare 

Ascultati cu placere muzica dvs. toata ziua oriunde va duceti. Noile casti Momentum True Wireless sunt usoare, rezistente la transpiratie si stropire vin cu 3 dimensiuni diferite ale eartipsurilor; Proiectate ergonomic pentru o potrivire perfecta, conectati-le si utilizati interfata tactila intuitiva pentru a va controla muzica, pentru a raspunde apelurilor telefonice sau pentru a accesa asistentul vocal. Sistemul de anulare activa a zgomotului va permite sa va bucurati de muzica preferata fara a mai fi deranjat de zgomotul ambiental.

 

Eleganta si design premium

Atentia la detalii si estetica fac aceste mici, stralucitoare si usoare casti un instrument perfect de ascultare a pieselor preferate si totodata un accesoriu gata de purtat. Incintele negre terminate cu inele metalice si pini auriti pentru incarcare aduc un design premium si totodata functional. O carcasa compacta de incarcare mereu la indemana va permite sa prelungiti durata de viata a bateriei de 4 ore la 12, astfel incat sa va puteti bucura de utilizarea lor o zi intreaga.

 

Personalizati experienta audio

Pentru o experienta audio desavarsita downloadati aplicatia Sennheiser Smart Control gratis penrtu Android si iOS. Aplicatia va confera control fara efort pentru a configura castile si a va customiza sunetul conform preferintelor personale.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii Microfon
Continut pachet căşti
Culoare Negru
Timp incarcare 1.5 h
Timp operare 4 h
Greutate 13.2 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.