Casti Sennheiser HD 458BT, Wireless

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti Sennheiser HD 458BT, Wireless de la Sennheiser

HD 458BT

Ca o noua versiune a unui hit sau varianta directors's cut a filmului favorit, nimic nu se compara cu un remix pentru a adauga mai multa magie. HD 458BT ii da lui HD 450BT un aspect nou. Headset-ul straluceste cu caracteristicile familiare, in timp ce accentele de culoare rosie ii confera un design proaspat, dar minimalist.

Sunet grozav si un strop de rosu

Noul aspect vine cu anularea activa a zgomotului si suport de codec wireless de inalta calitate (AAC, aptX ™, aptX ™ Latency Low) pentru a asigura o calitate a sunetului fara distrageri si captivanta.

   

Asculta pana la final

Ascultarea listei de redare sau a podcastului pana la final este usurata cu durata de viata a bateriei de 30 de ore si tehnologia Bluetooth avansata. Incarcarea rapida USB-C si un design compact pliabil fac din HD 458BT un partener excelent pe tot parcursul zilei - pana la capat.

   

Fa-le ale tale

HD 458BT rosu-negru ofera acces la Asistentul vocal si la aplicatia Smart Control pentru a va personaliza experienta sonora. Adaptati sunetul cu egalizatorul intuitiv sau utilizati modul podcast pentru a spori inteligibilitatea vorbirii. Fa-le ale tale - acum.

   

Aplicatie Smart Control 

Ascultati-va muzica asa cum doriti. Aceasta aplicatie gratuita dedicata pentru iOS si Android ofera o modalitate simpla de a controla, personaliza, actualiza si configura castile Sennheiser.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Over the ear
Tehnologie WIRELESS
Conectori Bluetooth
Functii

Pliabil

Microfon

Incarcare rapida

Noise cancelling

Continut pachet

1 x Husa transport

1 x Casti

1 x Cablu audio

1 x Cablu incarcare USB-C

Quick Guide

Safety Guide

Culoare Rosu Negru
Raspuns in frecventa 18 - 22000
Timp incarcare 2 h
Timp operare 30 h
Greutate 238 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.