Casti audio Hi-Fi Sennheiser HD 559, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio Hi-Fi Sennheiser HD 559, negru de la Sennheiser

SIMTE PUTEREA SISTEMULUI TAU STEREO

A venit timpul sa auzi tot ce are de oferit sistemul tau stereo de acasa. Conecteaza noile HD 559, cu design deschis si drivere semnate Sennheiser, si auzi diferenta imediat. Iti vei redescoperi muzica preferata si o vei auzi in cu totul alt fel. Bucura-te de o experienta audio fermecatoare si de un bas adanc cu noile casti HD 559.

MUZICA FARA COMPROMIS

Ear pad-urile mari si moi ale HD 559 si headband-ul captusit sunt la fel de confortabile pe cat de bine arata. Sunt construite pentru sesiuni lungi de auditie, oferind un sunet excelent - sunetul Sennheiser.

UN SUNET CARE DUREAZA

Avand in vedere designul atractiv si contemporan si cablul detasabil de 3m cu adaptor jack 6.3mm, HD 559 iti va fi alaturi multi ani la rand, adaugand un plus sistemului stereo de acasa.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Design Over-Ear Deschis
Segment Casti audio Hi-Fi
Frecventa de raspuns (Hz): 14- 26000
Conectare: Jack 6.3 mm
Utilizare Muzica Hi-Fi
Impedanta 50 Ohm
Lungime cablu (m) 3
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.