Casti Audio On Ear Pliabile Skullcandy Cassette, Wireless, Bluetooth, Autonomie 22 ore, Chill Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio On Ear Pliabile Skullcandy Cassette, Wireless, Bluetooth, Autonomie 22 ore, Chill Grey de la Skullcandy

Baterie pentru intreaga zi
Bucura-te de 22 de ore de muzica cu o singura incarcare. Cu incarcarea rapida vei obtine in 10 minute aproximativ 2.5 ore de redare a melodiilor preferate.
 
Sunet wireless. Design clasic
Inspirate de designul clasic din anii 80' si 90', castile Cassette va ofera stil, confort, durabilitate si sunet de calitate.
 
 
Proiectate sa reziste
Materiale puternice si de calitate folosite pentru banda metalica si pernutele confortabile pentru urechi asigura o durata de utilizare ridicata.
 
 
Potrivire nemarginita. Pliabile
Pernele pentru ureche din plus pivoteaza in toate directiile, astfel incat castile devin confortabile pentru oricine le foloseste. In plus, designul pliabil si cablul AUX le fac usor de ambalat si de utilizat oriunde.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip On the ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Pliabil

Incarcare rapida

Continut pachet 1 x Casti 1 x Cablu
Culoare Chill Gray
Impedanta iesire 30 Ω
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz
Raza maxima semnal 10 m
Timp operare 22 h
Diametru difuzor 40 mm
Greutate 147 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.