Casti Audio Over-Ear, Skullcandy, Crusher Evo, Bluetooth, Chill Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
883,10 lei
Pret 36 Rate Optimo: 32.37 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

S6EVW-N744

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio Over-Ear, Skullcandy, Crusher Evo, Bluetooth, Chill Grey de la Skullcandy

N-AI AUZIT NICIODATA UN ASTFEL DE SUNET

Pregateste-te pentru a experimenta puterea patentata Crusher Bass - acum combinata cu personalizarea audio finala a sunetului de catre partenerii nostri de la Audiodo™. Nu v-ati mai auzit niciodata muzica si filmele in acest fel. Pentru ca nu a mai existat niciodata asa ceva.

 

CRUSHER BASS: NIMIC NU SE COMPARA.

Skullcandy Crusher este experienta de bas senzoriala imersiva originala, unica. Rotiti glisorul in jos pentru a obtine un bas mai moale. Ridica-l pentru a-ti zdrobi cu adevarat oasele. In plus, Crusher Evo ofera imbunatatiri ale calitatii audio fata de Crusher-ul original, astfel incat veti experimenta o gama si mai larga de bas mai profund si mai bogat.

 

SUNET OPTIMIZAT PENTRU TINE. 

Tehnologia Audiodo™ din aplicatia Skullcandy analizeaza auzul din urechea stanga si dreapta, apoi ajusteaza automat sunetul la niveluri optime pentru auzul dvs. specific.

 

NU-TI FACE GRIJI, AI TILE

Crusher Evo dispune de tehnologie de identificare Tile™ incorporata. Daca vreodata va pierdeti castile, le puteti „suna” cu usurinta din aplicatia Tile. Deci, ceea ce ar fi putut parea pierdut, este acum gasit rapid.

 

40 DE ORE DE VIATA A BATERIEI. 

Nu aveti timp sa va conectati castile de fiecare data cand va intoarceti. De aceea, Crusher Evo este proiectat cu o autonomie completa de 40 de ore a bateriei. In plus, ori de cate ori nivelul scade, functia Rapid Charge iti ofera 4 ore suplimentare de timp de ascultare dintr-o incarcare rapida de 10 minute.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Over the ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Pliabil

Microfon

Incarcare rapida

Culoare Gri
Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 2 - 20000 Hz
Timp operare 40 h
Diametru difuzor 40 mm
Greutate 312 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.