Casti Over the ear, Skullcandy Hesh ANC, Wireless, Bluetooth,Active noise canceling, Autonomie 22h, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
583,40 lei
Pret 36 Rate Optimo: 21.39 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

S6HHW-N740

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Over the ear, Skullcandy Hesh ANC, Wireless, Bluetooth,Active noise canceling, Autonomie 22h, Negru de la Skullcandy

Caracteristici:

  • Tehnologie fara fir Bluetooth®;
  • Pana la 22 de ore de baterie;
  • Incarcare rapida: 10 minute = 3 ore;
  • Anularea zgomotului activ (ANC);
  • Acustica rafinata;
  • Controlul apelurilor, urmaririi si volumului;
  • Pliabil plat si rabatabil;
  • Tehnologie de cautare incorporata Tile ™;
  • Husa de transport;
  • Cablu AUX de rezerva;
  • Cablu de incarcare USB-C.

 

O multime de oameni arunca o multime de bani pentru a-si permite castile care anuleaza zgomotul. Hesh ANC este pentru noi ceilalti. Pentru cei dintre noi mai preocupati sa impartasim o lista de redare excelenta decat sa ne aratam statutul. Dar nu credeti ca sunteti compromisi: Hesh ANC ofera o experienta digitala activa de anulare a zgomotului cu 4 microfoane, care rivalizeaza cu orice altceva.

 

 

Sunet de calitate

Cu drivere puternice de 40 mm si acustica exceptionala, Hesh ANC are o calitate audio rafinata de-a lungul a patru generatii de imbunatatiri constante. Sunetul clar si bogat - combinat cu anularea activa a zgomotului - ofera genul de experienta audio captivanta la care te-ai astepta pentru un pret dublu.

 

 

Mod ambiental: butonul tau catre lume

Castile cu anulare a zgomotului sunt ideale pentru a bloca lumea din jur. Dar, uneori, trebuie sa va adaptati la imprejurimi. De aceea am proiectat Hesh ANC cu modul Ambient. Doua apasari rapide ale unui buton va permit sa auziti totul in jurul vostru. Chiar si pe cei care poarta o conversatie. Cand ati terminat, apasati din nou pentru a bloca zgomotul.

 

 

Simplitate perfectionata

Hesh ANC sunt castile de neegalat de zi cu zi care elimina zgomotul pentru persoanele care doresc sa-si simplifice ziua. Acestea sunt proiectate cu cantitatea potrivita de functii adaugate pentru a va usura viata.

 

 

Comenzi usoare si convenabile

Butoanele simple, intuitive, va permit sa preluati apeluri, sa reglati volumul, sa schimbati melodiile si chiar sa va activati asistentul (cum ar fi Google sau Siri) fara a va atinge telefonul.

Confort pentru ore intregi

Cu o banda ultra-usoara si tampoane moi care iti inconjoara complet urechile, Hesh ANC sunt unele dintre cele mai confortabile casti pe care le veti avea vreodata puse pe cap.

Tehnologie Tile

Hesh ANC dispun de tehnologie de identificare Tile ™ incorporata. Daca vreodata va pierdeti castile, le puteti „suna” cu usurinta din aplicatia Tile. Deci, ceea ce ar fi putut parea pierdut, este acum gasit rapid.

Baterie care iti permite sa asculti iar si iar

Stim: este greu de retinut sa conectezi toate dispozitivele pe care le ai in viata ta. De aceea, Hesh ANC are o durata lunga de viata a bateriei de 22 de ore. In plus, ori de cate ori ai bateria scazuta, functia de incarcare rapida iti ofera 3 ore de ascultare la doar o incarcare de 10 minute.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Over the ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Pliabil

Microfon

Incarcare rapida

Activare vocala

Activare Siri

Activare Google Assistant

Sunet ambiental

Noise cancelling

Continut pachet

1 x Husa transport

1 x Casti

1 x Cablu de incarcare USB-C

1 x Cablu AUX de rezerva

Culoare Negru
Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz
Timp operare 22 h
Diametru difuzor 40 mm
Greutate 228 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.