Casti Audio In-Ear Skullcandy Indy ANC, Noise Canceling, True Wireless, Bluetooth, Chill Grey

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio In-Ear Skullcandy Indy ANC, Noise Canceling, True Wireless, Bluetooth, Chill Grey de la Skullcandy

Beneficii:

  • Anulare digitala activa a zgomotului;
  • Pana la 32 de ore de viata totala a bateriei;
  • Carcasa de incarcare wireless;
  • Controale media complete pentru fiecare casca.

Incarcate cu tehnologie de top

Indy ANC este varful familiei noastre de casti true wireless Indy. Cu totul, de la comenzile tactile la Anularea zgomotului activ pana la sunetul personal pana la incarcarea fara fir, acestea sunt alegerea perfecta daca va place sa aveti totul.  

Tine apasat pentru a auzi tot ce e in jur

Uneori, trebuie sa va adaptati la imprejurimi. De aceea, Indy ANC este proiectat cu modul Ambient. O simpla „atingere si apasare” a senzorului principal va permite sa auziti tot ce va inconjoara. Chiar si sa purtati o conversatie. Cand ati terminat, tineti apasat din nou pentru a activa din nou anularea zgomotului.

Sunet optimizat pentru tine 

Tehnologia Audiodo din aplicatia Skullcandy analizeaza auzul din urechea stanga si dreapta, apoi ajusteaza automat sunetul la niveluri optime pentru auzul dvs. specific. Deci, veti experimenta sunete pe care nu le-ati auzit niciodata.

Baterie rezistenta, cu incarcare wireless

Nu numai ca Indy ANC este proiectat pentru a oferi o durata lunga de viata a bateriei, ci si o carcasa de incarcare wireless. Pur si simplu asezati-l pe un incarcator wireless si incarcati bateria. In plus, cu functia de incarcare rapida, puteti obtine 2 ore de ascultare dintr-o incarcare de doar 10 minute.

Doar castile Skullcandy sunt personalizate pentru a oferi muzica pe care o puteti simti. De la versurile din suflet pana la basul din oase.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

Egalizator

Noise cancelling

True wireless

Continut pachet

Casti

1 x Carcasa de incarcare

1 x Cablu USB C

Culoare Gri
Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 20Hz - 20kHz
Timp operare 32 h
Diametru difuzor 12 mm
Greutate 76 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.