Casti Audio In Ear Skullcandy Method, Wireless, Bluetooth, Noise cancelling, Microfon, Autonomie 6 ore, Black Gray

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio In Ear Skullcandy Method, Wireless, Bluetooth, Noise cancelling, Microfon, Autonomie 6 ore, Black Gray de la Skullcandy

Anularea zgomotului de fundal
Transformati mediile aglomerate in propriul dumneavoastra sanctuar sonor, fara a folosi casti mari peste ureche. Castile Method Active cu anularea zgomotului sunt o varianta cu profil redus pentru blocarea zgomotului oriunde, chiar daca sunteti intr-un avion sau pe un trotuar al orasului.
 
 
SIMPLITATEA CARE PRINDE CONTUR
Dispunand de casti magnetice care se lipesc si se atarna in mod convenabil in jurul gatului, Method ANC sunt intotdeauna la indemana - chiar si atunci cand nu sunt in urechile tale. Si daca doriti sa le luati, nu raman incurcate.
 
 
Rezistente la transpiratie
Experimenteaza tehnologia premium fara sa simti ca trebuie sa o iei usor. Rezistente la sudoare si la apa, evaluata prin IPX4, Method ANC pot rezista la orice umiditate sau vreme neasteptata care va vine in cale.
 
 

Nu veti pierde castile
Cand sunt in urechi, aveti 6 ore baterie si gelurile de urechi FitFin ™ tin castile confortabile si la locul lor. Faceti o pauza iar magnetii in partea din spate a fiecarei casca va lasa sa le purtati in jurul gatului. Si daca se ratacesc vreodata, un Tracker Tile® incorporat va ajuta sa le gasiti rapid.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

Incarcare rapida

Noise cancelling

Continut pachet 1 x Casti
Culoare Black Black Gray
Impedanta iesire 16 Ω
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz
Timp operare 6 h
Diametru difuzor 9.2 mm
Greutate 16.6 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.