Casti Audio In-Ear Skullcandy Grind Fuel True wireless, Bluetooth, True Black Orange

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Audio In-Ear Skullcandy Grind Fuel True wireless, Bluetooth, True Black Orange de la Skullcandy

 

Bine ati venit la nivelul urmator de ascultare.

Faceti cunostinta cu tehnologia Skull-iQ Smart Feature. Controlul vocal hands-free va ofera autoritate absoluta asupra sunetului, folosind doar vocea - si acesta este doar inceputul.

 

Casti care te asculta.

Controlul vocal inseamna ca nu trebuie sa renunti niciodata la ceea ce faci. Ruleaza, pune pe pauza, ajusteaza volumul, sare peste piese, lanseaza Spotify, raspunde la apeluri, intra in modul Stay-Aware si activeaza-ti asistentul - toate acestea fara sa atingi dispozitivul.

 

O suita completa de caracteristici.

Skull-iQ ofera chiar mai mult decat controlul vocal. Impartaseste sunetul cu un prieten in timp real, activeaza-ti asistentul, personalizeaza-ti comenzile castilor, declanseaza camera telefonului pentru a face selfie-ul perfect si multe altele.

 

Buds atat de inteligente incat invata.

Zilele in care trebuia sa cumparati noi casti pentru a beneficia de cele mai recente caracteristici au apus. Skull-iQ ne ofera posibilitatea de a introduce noi caracteristici si actualizari in castile dvs. prin intermediul aplicatiei Skullcandy, pe masura ce acestea devin disponibile.

 

Reglaj personalizat pentru urechile dumneavoastra.

Auzul dvs. este la fel de individual ca amprenta dvs. digitala. Creand un profil sonor personal in aplicatia Skullcandy App, vei optimiza nivelurile de sunet din castile tale doar pentru tine. Este ca niste ochelari cu reteta pentru urechile tale.

 

Fara probleme de incarcare.

Carcasa de incarcare wireless face ca alimentarea cu Grind Fuel sa fie usoara si convenabila. In plus, intre carcasa si casti, Grind Fuel ofera 40 de ore de ascultare.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

Microfon

Activare vocala

Hands-free

True wireless

Continut pachet

1 x Casti

1 x Carcasa

1 x Cablu incarcare USB-C Ear Gels (S, M, L)

Culoare Negru | Portocaliu
Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 20 - 20,000 Hz
Timp operare 40 h
Diametru difuzor 12 mm
Greutate 76 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.