Casti Sony WH-1000XM2B, Noise canceling, Hi-Res, Wireless, Bluetooth, NFC, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Sony WH-1000XM2B, Noise canceling, Hi-Res, Wireless, Bluetooth, NFC, Negru de la Sony

Ascultati ceea ce va doriti, asa cum doriti

Functie de top de anulare a zgomotului, acum mai inteligenta, cu optimizare personalizata si in functie de presiunea atmosferica, care adapteaza sunetul stilului dvs. individual de ascultare si altitudinii al care va aflati

Anulare a zgomotelor personalizata

Optimizarea personalizata analizeaza caracteristicile personale, cum ar fi dimensiunea capului, ochelarii sau coafura si optimizeaza sunetul pentru dvs..

Functia de auditie inteligenta, oferita prin controlul adaptiv al sunetului, se regleaza automat, indiferent ce faceti

Functia de auditie inteligenta, oferita prin controlul adaptiv al sunetului, detecteaza activitatile dvs., fie ca mergeti, calatoriti sau asteptati, apoi regleaza pentru dvs. setarile privind sunetul ambiental. Puteti personaliza aceasta functie conform preferintelor dvs., cu ajutorul aplicatiei Sony | Headphones Connect.

                                            
Sony | Headphones Connect

Descarcati aplicatia pentru a folosi functia de auditie inteligenta, oferita prin controlul adaptiv al sunetului. Va da posibilitatea sa controlati setarile sunetului ambiental si sa reglati nivelurile de sunet cu ajutorul egalizatorului.

Control si apelare in regim maini libere, cu apasari usoare

Intreaga muzica, precum si apelurile pot fi controlate cu usurinta prin folosirea panoului tactil de pe partea laterala a castilor. Apelare in regim maini libere cu doua atingeri Conversatiile se leaga mai bine cu apelarea usoara in regim maini libere. Lasati telefonul la locul lui si incepeti discutia cu doar doua atingeri.

Sunet autentic

Muzica fidela inregistrarii originale, cu sunet de inalta rezolutie. Optimizata pentru sunet de inalta rezolutie, tehnologia S-Master HX reduce distorsiunea, ca dvs. sa va bucurati de fiecare subtilitate a muzicii.

Cu un difuzor puternic de 40 mm, cu diafragma din polimer de cristale lichide, castile redau fidel notele joase si reproduc intreaga game de frecvente, pana la 40 kHz.

Redare fara fir in timp real la nivel maxim

LDAC transmite aproximativ de trei ori mai multe date (rata de transfer maxima de 990 kbps) fata de sunetul wireless clasic prin BLUETOOTH, deci aveti continutul de inalta rezolutie la o calitate exceptionala, apropiata de sunetul de inalta rezolutie.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Design Cu banda sustinere Over-Ear
Segment Tip DJ
Tehnologie Wireless
Frecventa de raspuns (Hz) 4 - 40000
Conectare

Bluetooth

Jack 3.5mm

Micro USB

Diametru difuzor (mm) 40
Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.5
Greutate 275 g
Altele

Adaptor pentru utilizare in avion

Cablu USB

Magnet din Neodim

Comenzi tactile

Geanta de transport

DSEE HX

Cablu pentru casti (fire OFC, minimufa stereo placata cu aur)

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.