Sony Casti audio WH-CH700NL, Noise Canceling, Google Assistant, Wireless, Bluetooth, NFC, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio WH-CH700NL, Noise Canceling, Google Assistant, Wireless, Bluetooth, NFC, Albastru de la Sony

Fara cabluri, fara deranj, doar muzica  
 
Castile wireless WH-CH700N cu functie de anulare digitala a zgomotului sunt create pentru ascultarea indelungata in miscare. Functia de anulare a zgomotului prin inteligenta artificiala (AINC) poate fi activata printr-o atingere si se adapteaza mediului inconjurator, astfel incat sa puteti elimina zgomotul nedorit cand calatoriti.

Anularea zgomotului pentru călătorii, cu One Push

Inteligenta artificiala de anulare a zgomotului (AINC) analizeaza sunetul de fond si il ajusteaza pentru o performanta optima atunci cand calatoriti cu avionul. Tineti apasat butonul NC de pe casti pentru a activa modul.

Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

 
Tehnologia de comunicatii in camp apropiat (NFC) simplifica vechile proceduri complexe de configurare. Este suficient sa atingeti dispozitivele cu NFC de marcajul N integrat pentru a realiza o conexiune rapida si simpla si a incepe redarea in timp real prin Bluetooth. Nu aveti NFC? Nicio problema. Puteti in continuare sa va conectati manual la Bluetooth utilizand meniul de setari al dispozitivului.

Ascultati intreaga zi, incarcati rapid

Redati muzica toata ziua. Bateria cu ioni de litiu incorporata permite pana la 35 de ore de functionare (in functie de setarile dvs. pentru muzica) si este reincarcabila prin USB. Incarcarea rapida va permite 60 de minute de redare dupa 10 minute de incarcare.
Ascultati toate melodiile cu difuzoare de 40 mm
 
Bucurati-va mai mult de muzica preferata gratie difuzoarelor de 40 mm care ofera un bas profund si o gama larga de frecvente

DSEE restabileste detaliile colectiei dvs. de muzica digitala

Imbunatatiti calitatea fisierelor muzicale comprimate. La comprimarea unei surse originale de muzica, elementele de inalta frecventa care adauga detalii si bogatie melodiilor preferate se pierd. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) restabileste fidel aceste elemente pentru a genera sunet de inalta calitate, mai apropiat de inregistrarea originala.
Personalizati setarile folosind aplicatia Sony | Headphones Connect

Reglati castile la sunetul perfect cu aplicatia gratuita Sony | Headphones Connect pentru Android si iOS. Reglati nivelurile sunetului si modurile de sunet digital, cu o gama de presetari si setari de egalizare care pot fi personalizate cu usurinta de pe smartphone. Tehnologia Virtual Phones (VPT) simuleaza sunetul in stil de scena in aer liber, de club, de hala sau de arena.

Castile devin mai inteligente cu Asistentul Google

Castile WH-CH700N vor fi optimizate pentru functia Google Assistant printr-o actualizare. Puneti-i intrebari. Spuneti-i sa faca lucruri. Este propriul dvs. asistent Google, mereu gata sa va ajute.
Apelare usoara in regim „maini libere”

Discutati cu prietenii si vorbiti cu asistentii vocali fara a scoate telefonul din buzunar sau din geanta. Bucurati-va de apelarea in regim „maini libere” gratie microfonului incorporat de inalta calitate.

Banda ajustabila de fixare pe cap

Un glisor de metal va permite sa ajustati caștile la dimensiunea perfecta.

Pernite ovale moi pentru urechi

Pernitele din piele moale se muleaza pe urechi pentru o fixare ferma si confortabila.

Designul pivotant face calatoria mai usoara

Cupele pentru urechi se pliaza prin pivotare pentru a fi introduse usor intr-o valiza sau intr-o geanta, astfel incat sa le puteti lua cu dvs. in siguranta oriunde mergeti.

Prin cablu, pentru muzica neintrerupta

Continuati sa ascultati chiar si dupa consumarea bateriei. Cablul inclus va permite sa ascultati oricand sau sa extindeti modul de anulare a zgomotului timp de pana la 50 de ore de ascultare.

Specificatii

Design Cu banda sustinere Over-Ear
Segment Izolare zgomot
Tehnologie Wireless
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20 000
Conectare

USB

Jack 3.5mm

Blueotooth

NFC

Diametru difuzor (mm) 40
Utilizare Multimedia
Impedanta

22 Ohm

48 Ohm

Microfon Da
Lungime cablu (m) 1.2
Greutate 240 g
Altele

Magnet din Neodim

Sensibilitate: 97 dB

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.