Casti sport in-ear True wireless Sony WFSP800NB, Noise Cancelling, Extra BASS, Google Assistant, Bluetooth, Rezistente la stropire IP55, 360 Reality Audio, Autonomie 9 ore, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti sport in-ear True wireless Sony WFSP800NB, Noise Cancelling, Extra BASS, Google Assistant, Bluetooth, Rezistente la stropire IP55, 360 Reality Audio, Autonomie 9 ore, Negru de la Sony

Casti rezistente la antrenament
Castile cu adevarat wireless WF-SP800N combina autonomia mare, rezistenta la apa si transpiratie si sunetul profund cu anularea digitala a zgomotului. Vor fi un partener de nadejde in orice imprejurare.
   
Create pentru un stil de viata activ
Datorita clasificarii IP55, stropii, transpiratia si praful nu vor sta in calea acestor casti rezistente la apa sau a antrenamentului dvs. Puteti chiar sa le spalati dupa o sedinta intensa de antrenament.
   
   
Autonomie mare - 9 ore (casti) + 9 ore (caseta) si incarcare rapida
Incarcate complet, castile ofera 9 ore de redare, iar caseta ofera inca 9 ore. Pana la 18 ore de ascultare cu anularea zgomotului. Daca anularea zgomotului este oprita, autonomia este si mai mare: 13 ore de redare cu o incarcare completa, inca 13 ore cu caseta de incarcare, pentru un total de pana 26 de ore de ascultare. 3 Iar daca sunteti in graba, o incarcare rapida de 10 minute va ofera pana la 60 de minute de redare a muzicii cu anularea zgomotului.
   
Rezistent la apa si praf
Avand incredere in clasificarea IP55 4 pentru rezistenta la apa si praf, puteti chiar spala castile WF-SP800N, acestea fiind perfecte pentru stilurile de viata active si pentru utilizarea in aer liber.
   
Conectivitate Bluetooth® stabila si fiabila
Procesorul Bluetooth transmite sunetul la ambele urechi simultan, iar designul optimizat al antenei asigura o conexiune stabila si o experienta de auditie extraordinara. Cu o latenta scazuta, vizionarea va fi la fel de placuta.
   
Fixare sigura
Suportul cu arc moale si designul curbat tridimensional asigura o fixare sigura si confortabila. Dvs. va miscati, castile stau la locul lor.
   
Portabile, protejate si cu autonomie mare
Carcasa de incarcare compacta protejeaza castile WF-SP800N si le incarca. Cu energie pentru o incarcare completa, carcasa va permite sa va bucurati de 18 ore de muzica cu functia de eliminare a zgomotului activata sau pana la 26 de ore fara aceasta. Permite si incarcare rapida.
   
Maximizati performanta cu EXTRA BASS™
Cresteti ritmul si performanta. EXTRA BASS sunet puternic, cu note joase profunde, pentru motivatia de care aveti nevoie.
   
Functie de anulare digitala a zgomotului
Aveti nevoie de acea lista de redare speciala pentru a intensifica antrenamentul? Functia de anulare a zgomotului blocheaza sunetele din sala de sport sau de pe strada. Sunteti doar dvs. si ritmul.
   
   
Stiti ce se intampla in jur cu modul de sunet ambiental
Modul de sunet ambiental va mentine atentia cand va deplasati. Mixati muzica favorita cu sunetele din jur, bucurati-va de piesele preferate fara a pierde contactul cu tovarasul de antrenament si cu lumea din jur cand iesiti.
   
Control adaptiv al sunetului: castile se adapteaza la activitati si locuri
Controlul adaptiv al sunetului este o functie inteligenta care detecteaza automat activitatile (alergarea, mersul, asteptarea, deplasarile) si ajusteaza setarile sunetului ambiental in functie de mediu. Puteti personaliza setarile cu aplicatia Sony | Conectare casti. Castile pot chiar invata locatiile dvs. preferate, cum ar fi sala de sport sau parcul.
   
Conversati printr-o atingere, cu Quick Attention
Puneti degetul peste casca pentru a reduce volumul si a permite intrarea sunetului ambiental. Astfel, veti puteti purta instantaneu o discutie, fara a da jos castile.
   
Control la dispozitia dvs.
Utilizati setarile intuitive de control tactil pentru a reda, a opri si a sari peste piese si a regla volumul. Doriti sa personalizati comenzile tactile? Nicio problema. Aplicatia Sony | Conectare casti va permite sa atribuiti optiuni alternative.

Sigle Google Assistant si Alexa integrate
Traiti mai inteligent cu asistentul vocal – Google Assistant, Amazon Alexa si Siri
Administrati-va ziua doar vorbind cu asistentul dvs. Bucurati-va de divertisment, tineti legatura cu prietenii, obtineti informatii, ascultati muzica si notificari, setati mementouri etc.

Pictograma apelare in regim „maini libere”
Apelare in regim „maini libere” cu sunet mai clar
WF-SP800N ofera o calitate superioara a vocii pentru apelurile in regim „maini libere”. Puteti prelua apelurile folosind o singura casca sau ambele casti. Astfel, veti putea alterna reincarcarea sau auzi apelurile mai clar in medii zgomotoase.
   
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii Rezistent la apa Izolare zgomot Activare Siri Activare Google Assistant True wireless
Culoare Negru
Timp operare 9 h
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.