Casti sport in-ear True wireless Sony WFSP800NW, Noise Cancelling, Extra BASS, Google Assistant, Bluetooth, Rezistente la stropire IP55, 360 Reality Audio, Autonomie 9 ore, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti sport in-ear True wireless Sony WFSP800NW, Noise Cancelling, Extra BASS, Google Assistant, Bluetooth, Rezistente la stropire IP55, 360 Reality Audio, Autonomie 9 ore, Alb de la Sony

Casti rezistente la antrenament
Castile cu adevarat wireless WF-SP800N combina autonomia mare, rezistenta la apa si transpiratie si sunetul profund cu anularea digitala a zgomotului. Vor fi un partener de nadejde in orice imprejurare.
   
Create pentru un stil de viata activ
Datorita clasificarii IP55, stropii, transpiratia si praful nu vor sta in calea acestor casti rezistente la apa sau a antrenamentului dvs. Puteti chiar sa le spalati dupa o sedinta intensa de antrenament.
   
   
Autonomie mare - 9 ore (casti) + 9 ore (caseta) si incarcare rapida
Incarcate complet, castile ofera 9 ore de redare, iar caseta ofera inca 9 ore. Pana la 18 ore de ascultare cu anularea zgomotului. Daca anularea zgomotului este oprita, autonomia este si mai mare: 13 ore de redare cu o incarcare completa, inca 13 ore cu caseta de incarcare, pentru un total de pana 26 de ore de ascultare. 3 Iar daca sunteti in graba, o incarcare rapida de 10 minute va ofera pana la 60 de minute de redare a muzicii cu anularea zgomotului.
   
Rezistent la apa si praf
Avand incredere in clasificarea IP55 4 pentru rezistenta la apa si praf, puteti chiar spala castile WF-SP800N, acestea fiind perfecte pentru stilurile de viata active si pentru utilizarea in aer liber.
   
Conectivitate Bluetooth® stabila si fiabila
Procesorul Bluetooth transmite sunetul la ambele urechi simultan, iar designul optimizat al antenei asigura o conexiune stabila si o experienta de auditie extraordinara. Cu o latenta scazuta, vizionarea va fi la fel de placuta.
   
Fixare sigura
Suportul cu arc moale si designul curbat tridimensional asigura o fixare sigura si confortabila. Dvs. va miscati, castile stau la locul lor.
   
Portabile, protejate si cu autonomie mare
Carcasa de incarcare compacta protejeaza castile WF-SP800N si le incarca. Cu energie pentru o incarcare completa, carcasa va permite sa va bucurati de 18 ore de muzica cu functia de eliminare a zgomotului activata sau pana la 26 de ore fara aceasta. Permite si incarcare rapida.
   
Maximizați performanţa cu EXTRA BASS™
Creşteţi ritmul şi performanţa. EXTRA BASS sunet puternic, cu note joase profunde, pentru motivaţia de care aveţi nevoie.
   
Funcție de anulare digitală a zgomotului
Aveți nevoie de acea listă de redare specială pentru a intensifica antrenamentul? Funcția de anulare a zgomotului blochează sunetele din sala de sport sau de pe stradă. Sunteți doar dvs. și ritmul.
   
   
Știți ce se întâmplă în jur cu modul de sunet ambiental
Modul de sunet ambiental vă menține atenția când vă deplasați. Mixați muzica favorită cu sunetele din jur, bucurați-vă de piesele preferate fără a pierde contactul cu tovarășul de antrenament și cu lumea din jur când ieșiți.
   
Control adaptiv al sunetului: căștile se adaptează la activități și locuri
Controlul adaptiv al sunetului este o funcție inteligentă care detectează automat activitățile (alergarea, mersul, așteptarea, deplasările) și ajustează setările sunetului ambiental în funcție de mediu. Puteți personaliza setările cu aplicația Sony | Conectare căști. Căștile pot chiar învăța locațiile dvs. preferate, cum ar fi sala de sport sau parcul.
   
Conversați printr-o atingere, cu Quick Attention
Puneți degetul peste cască pentru a reduce volumul și a permite intrarea sunetului ambiental. Astfel, veți puteți purta instantaneu o discuție, fără a da jos căștile.
   
Control la dispoziţia dvs.
Utilizați setările intuitive de control tactil pentru a reda, a opri și a sări peste piese și a regla volumul. Doriți să personalizați comenzile tactile? Nicio problemă. Aplicația Sony | Conectare căști vă permite să atribuiți opțiuni alternative.

Sigle Google Assistant și Alexa integrate
Trăiți mai inteligent cu asistentul vocal – Google Assistant, Amazon Alexa și Siri
Administrați-vă ziua doar vorbind cu asistentul dvs. Bucurați-vă de divertisment, țineți legătura cu prietenii, obțineți informații, ascultați muzică și notificări, setați mementouri etc.

Pictogramă apelare în regim „mâini libere”
Apelare în regim „mâini libere” cu sunet mai clar
WF-SP800N oferă o calitate superioară a vocii pentru apelurile în regim „mâini libere”. Puteți prelua apelurile folosind o singură cască sau ambele căști. Astfel, veți putea alterna reîncărcarea sau auzi apelurile mai clar în medii zgomotoase.
   


CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii Rezistent la apa Izolare zgomot Activare Siri Activare Google Assistant True wireless
Culoare Alb
Timp operare 9 h
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.