Casti Sony WH-H910ND, Noise Canceling, Quick attention, Hi-Res, Wireless, Bluetooth, NFC, LDAC, Autonomie de 35 ore, Portocaliu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Sony WH-H910ND, Noise Canceling, Quick attention, Hi-Res, Wireless, Bluetooth, NFC, LDAC, Autonomie de 35 ore, Portocaliu de la Sony

Casti Sony WH-H910ND, Noise Canceling, Quick attention, Hi-Res, Wireless, Bluetooth, NFC, LDAC, Autonomie de 35 ore, Portocaliu
 
 
Culori duse la extrem. Zgomot eliminat.

Exprimati-va personalitatea cu o gama de culori atragatoare in doua tonuri si lasati-va captivat de muzica dvs., cu functia de anulare digitala a zgomotului si sunet exceptional.
 
 
Ascultati culorile proprii

Noua gama h.ear imbina armonios culori diferite, creand combinatii neasteptate in care fiecare element are locul sau si le completeaza pe celelalte. Vedeti ce are de oferit gama h.ear, de la design distinctiv la sunet si functionalitate de exceptie.
 
 
Inguste si elegante, pentru confort absolut

Avand o carcasa supla si o banda de fixare pe cap din silicon care sta mai aproape de cap, aceste casti asigura confort toata ziua. Pernitele moi si ergonomice asigura o fixare comoda si stabila.
 
Design pliabil confortabil

Usoare si compacte, castile se pliaza cand nu le folositi, pentru depozitare facila in husa sau geanta.
 
Doar dvs. si muzica

Microfoanele duale cu anulare zgomot (unul pt. reactie pozitiva si celalalt pentru autoreactie) de pe casti capteaza mai mult sunet ambiental: zgomot din timpul zborului, trafic urban, discutii la birou sau orice alt zgomot.
 
 
Functia Controlul adaptiv al sunetului asigura automat adaptarea la orice situatie

Aplicatia Sony | Conectare casti asigura functia inteligenta Control adaptiv al sunetului, care detecteaza automat ce urmeaza sa faceti, de exemplu, sa calatoriti, sa mergeti sau sa asteptati, apoi regleaza setarile de sunet ambiental in functie de situatie. In plus, poti sa personalizezi setarile in functie de preferinte.
 
Calatorii

Ascultati pe intreaga durata a calatoriei si cufundati-va in muzica fara a fi deranjat de zgomotele din fundal.


Mers pe jos

Fiti constient de tot ce se intampla in jur, atat pe strada, cat si la birou, dar bucurati-va in continuare de muzica.
Asteptare

Auziti anunturile importante cand asteptati, reducand in acelasi timp zgomotul de fundal.
 
Conversati in conditii optime cu functia Quick attention

Doriti o conversatie rapida? Tineti mana deasupra senzorului tactil si volumul muzicii se reduce, iar cel al mediului se marest
 
 
Un sunet in care puteti avea incredere

Difuzoarele de 25 mm mici, dar puternice, au cupole foarte rigide de aluminiu si diafragme cu margini din uretan moale si ating presiunea sonora a difuzoarelor convent. de 40 mm: ideale pt. reprod. intregii game, de la ritmuri joase la voci inalte.
 
Sunet mai bun prin BLUETOOTH®

Tehnologia LDAC transmite de aproximativ trei ori mai multe date (la o rata de transfer maxima de 990 kbps) decat semnalul audio wireless BLUETOOTH® conventional, permitandu-va sa va bucurati de continut audio de inalta rezolutie la o calitate exceptionala, cat mai apropiat de cel oferit de o conexiune dedicata prin fir.
 
Restaurati detaliile

Prin restaurarea frecventelor inalte ale sunetului pierdute la compresie, Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) reproduce fisierele digitale de muzica cu sunet natural si bogat.
 
Autonomie mare, incarcare rapida

Autonomia uriasa, de 35 de ore, va asigura destula energie chiar si pt. calatorii lungi. Daca trebuie sa incarcati in graba, puteti obtine pana la 2,5 ore de redare dupa doar 10 min. cu adaptorul c.a. optional sau cu orice incarcator USB de calitate.
 
Trebuie doar sa rostiti ce doriti Asistentului vocal

Administrati-va ziua doar vorbind cu asistentul dvs.2. Bucurati-va de divertisment, conectati-va cu prietenii, obtineti informatii, ascultati muzica si notificari, setati mementouri si multe altele3.
 
Atingeti pentru a omite melodii

Raspundeti la apeluri telefonice, controlati muzica si activati aplicatia Google™ si Siri, totul cu comenzi tactile simple.
 
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip Over the ear
Tehnologie Wireless
Conectori Jack 3.5 Bluetooth NFC
Functii Pliabil Microfon Izolare zgomot Hands-free
Continut pachet 1 x Husa transport 1 x Cablu USB 1 x Cablu audio
Culoare Portocaliu
Impedanta iesire 17 Ω
Raspuns in frecventa 5 - 40000 Hz
Timp incarcare 5 h
Timp operare 35 h
Lungime cablu 120 cm
Diametru difuzor 25 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.