Casti Over the ear Sony WHCH710NL.CE7, Wireless, Bluetooth, Noise cancelling, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Over the ear Sony WHCH710NL.CE7, Wireless, Bluetooth, Noise cancelling, Albastru de la Sony

Sunet fara cusur si fara intreruperi
Castile wireless cu functie de anulare a zgomotului WH-CH710N ofera o experienta de auditie solida, fara distrageri, oriunde v-ati afla. Cu functia de anulare a zgomotului, oferita gratie tehnologiei cu doi senzori de zgomot, si cu modul de sunet ambiental, puteti prelua controlul asupra a ceea ce auziti. In plus, cu o autonomie de 35 de ore de redare in sistem wireless, puteti asculta muzica preferata intreaga zi.
 
 
Casti care estompeaza lumea exterioara
Fie ca urmeaza un zbor lung sau naveta la serviciu, functia automata de anulare a zgomotului bazata pe inteligenta artificiala (AINC) analizeaza constant sunetele ambientale si selecteaza automat cel mai eficient filtru de anulare a zgomotului in functie de imprejurimile dvs.
 
Controlati ceea ce auziti cu doi senzori de zgomot
Gratie celor doua microfoanele indreptate catre inainte si inapoi, WH-CH710N captureaza mai multe sunete ambientale ca niciodata. Astfel, daca incercati sa estompati traficul din oras sau discutiile de la birou, va veti putea cufunda complet in ceea ce ascultati.
 
Personalizati sunetul
Controlati experienta de auditie cu modul de sunet ambiental. Activati-l si veti putea asculta muzica preferata, auzind si sunetele esentiale de zi cu zi, cum ar fi zgomotul traficului si anunturile din mijloacele de transport, pentru a fi in siguranta.
 
 
Asculta toata ziua cu incarcare rapida
Dupa o incarcare, bateria Li-ion incorporata va ofera pana la 35 de ore de muzica. In plus, cu incarcarea rapida, va bucurati de 60 de minute de redare cu doar 10 minute de incarcare.
 
Construite cu stil
Castile WH-CH710N au un design elegant, rotunjit, astfel ca arata la fel de bine precum sunetul pe care il ofera.
 
Potrivire perfecta
Cu un glisor metalic reglabil, puteti potrivi castile la dimensiunea perfecta pentru dvs. Acest lucru inseamna mai mult confort, pentru sesiuni de auditie indelungate.
 
Confort intreaga zi
Datorita elementelor intra-auriculare moi, ovale, nu veti mai avea niciodata nevoie sa luati pauza de la muzica, filmele si emisiunile TV preferate.
 
Calatoriti confortabil, gratie designului pivotant
Cupele castilor WH-CH710N pivoteaza pentru a putea fi asezate plat, deci fie ca le puneti intr-o geanta pentru calatorie sau intr-un rucsac dupa serviciu, le puteti transporta in siguranta oriunde ati merge.
 
Nu ratati nicio nota, gratie difuzoarelor de 30 mm
Noile difuzoare de 30 mm ofera un sunet clar, chiar si cu aceste casti usoare si confortabile, fiind ideale pentru reproducerea unei game largi de frecvente.
 
 
Ajutor in regim „maini libere” de la asistentul dvs.
Cu o simpla apasare pe buton va conectati la asistentul vocal al smartphone-ului pentru a obtine indicatii, a reda muzica si a comunica cu persoanele de contact.
 
Apelare in regim „maini libere” cu sunet mai clar
Conversatiile au devenit mai usoare, cu functia convenabila de apelare in regim „maini libere”. Lasati telefonul la locul lui si vorbiti. WH-CH710N ofera o calitate mai clara a vocii interlocutorului.
 
NFC™, conectare printr-o atingere, muzica instant
Tehnologia de comunicatii in camp apropiat (NFC™) va permite sa incepeti sa redati muzica in timp real cu o singura atingere. Pentru o conexiune rapida si usoara, pur si simplu atingeti dispozitivul cu NFC™ de marcajul N de pe corp.
 
Redare in timp real de calitate, prin Bluetooth®
Nu aveti NFC™? Nicio problema. Conectati dispozitivul manual activand functia Bluetooth® din meniul de setari al dispozitivului.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Over the ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth NFC
Functii Pliabil Microfon Incarcare rapida Izolare zgomot
Continut pachet 1 x Casti 1 x Cablu USB-C pentru incarcare (20cm lungime) 1 x Cablu pentru casti (aprox. 1.2m)
Culoare Albastru
Impedanta iesire 72 Ω 33 Ω
Raspuns in frecventa 20Hz - 20,000Hz(44.1kHz sampling)
Raza maxima semnal 10 m
Timp operare 35 h
Diametru difuzor 30 mm
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.