Casti In-Ear Sony WFC500D, True Wireless, Microfon, Bluetooth, IPX4, Autonomie 10 ore, Portocaliu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
285,43 lei
Pret 36 Rate Optimo: 10.46 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WFC500D.CE7

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti In-Ear Sony WFC500D, True Wireless, Microfon, Bluetooth, IPX4, Autonomie 10 ore, Portocaliu de la Sony

Sunet fara compromisuri

Castile wireless WF-C500 sunt compacte, pentru potrivire perfecta in ureche. Dar nu va lasati pacaliti de marime. Acestea ofera un sunet de inalta calitate, detaliat, prin tehnologia DSEE, care restabileste estomparile sonore fine si sunetul de inalta frecventa. Castile Bluetooth sunt si compatibile cu smartphone-urile, foarte usor de utilizat si disponibile in 4 culori.

 

O experienta de ascultare mai placuta

Cu Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), sunetul de inalta frecventa si cel cu estompare fina sunt restaurate pentru o experienta de ascultare mai autentica. De asemenea, puteti adapta muzica dupa gustul dvs. cu setarea EQ din aplicatia Sony | Headphones Connect.

 

Faceti muzica mai naturala

Cand o sursa muzicala originala este comprimata, se pierd elemente de inalta frecventa care adauga detalii unei piese. Tehnologia DSEE le restaureaza cu fidelitate pentru a produce sunet de inalta calitate, mai fidel inregistrarii originale.

   

Sunetul dumneavoastra, exact cum va place

Adaptati sunetul la preferintele dvs. Alegeti dintre presetari pentru a potrivi calitatea sunetului cu genul de muzica pe care il ascultati. Sau creati si salvati propriile presetari folosind functia EQ Custom din aplicatia Sony│Headphones Connect.

   

Mici si usoare, o potrivire excelenta

Concepute de dimensiuni mici, aceste casti intraauriculare se potrivesc bine si confortabil in urechi. Forma rotunjita, fara muchii, face ca acestea sa fie placute la purtat, lasandu-va sa va concentrati asupra a ceea ce conteaza, muzica dumneavoastra.

   

Design ergonomic al suprafetelor

Inca de la aparitia primelor casti intraauriculare din lume in 1982 (MDR-E252), am studiat date privind formele urechilor din intreaga lume. Castile WF-C500 sunt produsul acestor cercetari, combinand o forma care se potriveste cavitatii auriculare cu un nou design ergonomic, pentru o potrivire mai stabila.

   

Mergeti oriunde cu caseta de buzunar

Caseta incarcare cilindrica este extrem de mica si usor de transportat intr-un buzunar sau intr-o geanta, astfel incat sa va puteti lua castile oriunde mergeti. Capacul sau translucid, cu o textura asemanatoare cu cea a sticlei mate, confera casetei un aspect si elegant si luxos si o senzatie placuta la atingere.

   
   

Operare usoara cu butoane

Butoanele de pe castile WF-C500 va permit sa redati, sa opriti sau sa omiteti piese si sa reglati volumul. In plus, va ofera si o modalitate usoara de a accesa asistentul vocal al smartphone-ului dvs. si de a efectua si a primi apeluri hands-free.

   

Apeluri hands-free mai usoare, mai clare

Conversatia curge liber cu apeluri hands-free usoare, extrem de clare, cu un microfon incorporat de inalta calitate. Nici macar nu trebuie sa scoateti telefonul din buzunar.

Compatibilitate cu asistentul vocal

O simpla apasare de buton va conecteaza instantaneu la asistentul vocal al smartphone-ului pentru a gasi indicatii, a reda muzica, a comunica cu contactele si altele.

Gasiti usor castile cu functia Fast Pair

Fast Pair faciliteaza asocierea castilor cu dispozitivele dvs. Android™. Cu o singura atingere a unei indicatii pop-up, WF-C500 se asociaza rapid si fara efort prin Bluetooth® cu dispozitive Android™. Puteti gasi cu usurinta locul in care v-ati lasat castile sunandu-le sau verificand ultima locatie cunoscuta pe smartphone. 

Conectati-va usor la PC cu Swift Pair

Cu Swift Pair asociati rapid si usor castile WF-C500 cu computerul Windows 10 prin Bluetooth®. Ghidul de asociere apare pe dispozitivele Windows 10 din apropiere cand este selectat modul de asociere.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori

Bluetooth

USB type C

Functii

Rezistent la apa

Microfon

Incarcare rapida

Izolare zgomot

Activare vocala

Activare Siri

Activare Google Assistant

True wireless

Continut pachet

Cablu de incarcare

Manual de utilizare

Carcasa de incarcare

Casti

Dopuri de schimb

Culoare Portocaliu
Raspuns in frecventa 20 - 20000
Raza maxima semnal 10 m
Timp incarcare 2.5 h
Timp operare 5 h 10 h
Diametru difuzor 5.8 mm
Greutate

3 g

35 g

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.