Casti audio In-ear Sony MDREX650APT, Control Telefon, Negru/Auriu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
308,05 lei
Pret 36 Rate Optimo: 11.29 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

MDREX650APT.CE7

Garantie: 24 de luni

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio In-ear Sony MDREX650APT, Control Telefon, Negru/Auriu de la Sony

 
Confectionate din alama pentru un sunet clar si stabil cu rezonanta redusa

Auziti fiecare nota cu mai mare claritate si cu mai putine vibratii nedorite. Castile MDR-EX650APT dispun de o carcasa din alama pentru a minimiza distorsiunile si de tuburi din alama late pentru stabilitate mai mare a sunetului. Si cu un design nou cu elemente intraauriculare unghiulare, care se fixeaza ferm in ureche, nici nu veti observa ca le purtati.
 
Minimizeaza distorsiunile cu alama

Alama este excelenta pentru a estompa vibratiile nedorite si mentine un sunet stabil. Carcasa din alama rezoneaza mai putin decat cele confectionate din materiale traditionale pentru medii si inalte mai clare si sunete de frecventa joasa mai cursive.
   
Sunet clar si stabil

In cautarea unei stabilitati mai ridicate si a notelor inalte mai clare, tuburile de alama extinse au fost utilizate cu un diametru interior mai mare cu 15% decat cel al castilor conventionale.
   
Pregatit de calatorie - Conectare usoara cu smartphone-ul si concepute pentru a va insoti oriunde

Avand aproximativ 9 g si o geanta de transport inclusa, aceste casti sunt perfecte atunci cand sunteti in miscare. Evitati firele rasucite cu un cablu striat dotat cu un glisor pentru ajustarea facila a lungimii cablului. Si ramaneti conectat prin apelurile in regim „maini libere”, utilizand telecomanda de pe fir.
   
 
Auditie confortabila

Concepute pentru a se fixa comod in urechi, pentru auditie indelungata confortabila.
 
Elemente auriculare hibride, din silicon

Confectionate din silicon dur pentru durabilitate si din silicon mai moale pe interior pentru confort. Se fixeaza ferm in ureche, avand elemente intraauriculare in patru marimi.
Profil unghiular

Avand dimensiuni reduse, difuzorul se fixeaza cu grija in spatele urechii pentru o potrivire extrem de confortabila si izolare imbunatatita a sunetului.
   
Functioneaza cu precizie

De la hiturile heavy rock pana la cele din club si cantecele pop clasice, veti auzi un sunet clar si puternic care scoate in evidenta toate detaliile muzicii.
   
Difuzor de neodim de 12 mm

Difuzorul mic dar puternic are un dom de boxa cu aceleasi dimensiuni ca difuzoarele de 16 mm, pentru sensibilitate ridicata si distorsiuni reduse.
   
Control pentru reglarea raspunsului in frecventa

Utilizeaza fante de ventilatie sculptate care optimizeaza frecventele joase si reproduc cu acuratete ritmurile de bas profund.
   
Personalizati-va muzica

Descarcati aplicatia gratuita Sony SmartKey si configurati functii muzicale pentru smartphone-ul Android sau iPhone. Redati, intrerupeti, omiteti piese si modificati volumul, toate acestea de la castile dvs.
   
Controlati-va apelurile

Personalizati butonul de apelare pentru smartphone-ul Android sau iPhone. Preluati si incheiati apeluri sau reglati volumul cu ajutorul telecomenzii de pe fir. Toate acestea sunt posibile cu aplicatia gratuita Sony SmartKey.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Cu fir
Conectori Jack 3.5
Functii Microfon
Continut pachet:

Geanta de transport

Instructiuni căşti

Culoare Negru/Auriu
Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 5 - 28000 Hz
Lungime cablu 120 cm
Diametru difuzor 12 mm
Greutate 9 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.