Casti In-Ear Sony Link Buds WF-L900H, True Wireless, Bluetooth, Microfon, Fast Pair, IPX4, Autonomie de pana la 17.5 ore, Gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.000,62 lei
Pret 36 Rate Optimo: 36.68 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WFL900H.CE7

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti In-Ear Sony Link Buds WF-L900H, True Wireless, Bluetooth, Microfon, Fast Pair, IPX4, Autonomie de pana la 17.5 ore, Gri de la Sony

Niciodata deconectat

Cu LinkBuds, sunteti mereu conectat la viata dv. Purtati-le confortabil permanent, auzind transparent sunetele din jur fara sa simtiti nimic pe ureche, ramanand in contact cu oamenii si locurile, fara a trebui sa intrerupeti vreodata coloana sonora personala. LinkBuds fac legatura intre viata de zi cu zi si divertismentul pe care il iubiti, oriunde v-ati duce si orice ati face.

 

Mereu la curent cu toate lumile

LinkBuds: confortabile pt a fi purtate tot timpul si inteligente, adaptandu-se la viata dumneavoastra si tinandu-va in legatura cu distractia si oamenii iubiti.

 

Toate lumile d, mereu conectate

Vedeti cum LinkBuds va mentin conectat si stapan asupra muzicii de zi cu zi, oferind deopotriva fixare ideala in urechi, stil deschis si o calitate ridicata a apelurilor si a sunetului.

Mereu la curent cu toate lumile

Mici si usoare, cu un design cu inel deschis, LinkBuds va conecteaza toate lumile, pe tot parcursul zilei.

 

 

Auziti clar apelurile si muzica

Conversatiile sunt exceptional de clare pentru o experienta de auditie autentica, iar toata muzica este imbunatatita.

 

 

Usurinta cotidiana

Functiile noastre inteligente fac ca utilizarea LinkBuds sa fie foarte usoara pentru un control fara efort.

 

 

Fabricate cu grija pentru mediu

Partile estetice ale castilor LinkBuds sunt fabricate din materiale din plastic reciclat, iar ambalajul acestora nu contine plastic.

 

 

Fiti pregatit pentru stropi si restul zilei

Datorita rezistentei la apa IPX4 si autonomiei mari a bateriei, LinkBuds va ajuta sa continuati, oricand si oriunde.

 

 

Mereu la curent cu toate lumile

LinkBuds va conecteaza perfect toate lumile printr-un design cu inel deschis care va permite sa auziti oricand apelurile, muzica si alte materiale online, precum si sunetele ambientale din jurul dv in mod transparent, fara sa simtiti nimic in ureche. Mici si usoare, cu un stil cu fixare ideala pentru ore intregi de purtare confortabila, acestea va asigura ca sunteti mereu conectat la viata dv, astfel incat sa nu pierdeti nimic.

   

Conectat si constient

Un difuzor de tip inel nou dezvoltat, cu centrul diafragmei deschis pentru transparenta acustica, va permite sa auziti clar sunetele din jur. Veti auzi cand vi se striga numele in timpul unui apel si veti putea discuta cu prietenii cand ascultati muzica.

   

Extrem de mici si de usoare

Cu o greutate de aproximativ patru grame si extrem de mici, LinkBuds sunt o minune a miniaturizarii. Spre deosebire de castile conventionale, suprafata de protectie care acopera diafragma difuzorului este integrata in carcasa, economisind spatiu.

   

Fixare sigura si confortabila

LinkBuds combina o forma ideala pentru urechea umana si un design ergonomic pentru o fixare mai stabila. Am proiectat LinkBuds folosind date extinse despre forma urechii colectate inca de la aparitia primelor casti intraauriculare din lume, in 1982.

   

Auziti clar apelurile si muzica

Efectuati apeluri fara zgomot pentru conversatii clare. Ascultati muzica la o calitate ridicata a sunetului, cu piesele comprimate restaurate de Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), astfel incat formatiile si artistii preferati sa sune intotdeauna excelent.

   

Apeluri extrem de clare, fara zgomot

Datorita tehnologiei Precise Voice Pickup cu procesare avansata a semnalului audio, interlocutorul va va auzi clar vocea, chiar si atunci cand va aflati in situatii zgomotoase. Algoritmul nostru de reducere a zgomotului a fost dezvoltat cu ajutorul invatarii automate bazate pe inteligenta artificiala, folosind peste 500 de milioane de esantioane de voce pentru a suprima zgomotul ambiental si pentru a va extrage clar vocea intr-o gama larga de medii.

   

Sunet autentic si natural

Bucurati-va de un sunet bine echilibrat, de inalta calitate, cu o gama de medii si inalte clare. Procesorul nostru V1 integrat reproduce toate detaliile muzicii dv cu o distorsiune minima, pentru o experienta de auditie autentica. Un difuzor inelar special conceput, de 12 mm, cu o diafragma extrem de flexibila (recul redus), ofera un sunet bogat si bine echilibrat.

   

Amplificati muzica preferata

Cand o sursa muzicala originala este comprimata, se pierd elemente de inalta frecventa care adauga detalii unei piese. Tehnologia DSEE le restaureaza cu fidelitate pentru a produce sunet de inalta calitate, mai fidel inregistrarii originale.

   

Usurinta cotidiana

Functiile noastre inteligente va permit sa va bucurati mai usor ca niciodata de divertisment si sa ramaneti in legatura.

 

Atingere simpla langa ureche

Desi LinkBuds sunt mici, nu inseamna ca sunt dificil de utilizat. Cu zonei tactile extinse, puteti folosi atingeri duble sau triple in fata oricareia dintre urechi pentru a controla redarea muzicii, astfel incat sa nu fie nevoie sa atingeti LinkBuds pentru a le folosi.

   

Regleaza automat volumul sunetului in functie de mediul in care va aflati

Controlul adaptiv al volumului este o functie inteligenta care optimizeaza automat volumul in functie de locul in care va aflati. Bucurati-va de un volum mai mic in locuri linistite si de un volum mai mare in medii mai zgomotoase.

   

Vorbiti si auziti doar sunetul ambiental

Puteti seta Speak-to-Chat pentru a intrerupe automat muzica imediat ce incepeti sa vorbiti, pentru a auzi doar sunetul ambiental si purta o conversatie, lucru util daca doriti sa tineti castile pe urechi sau aveti mainile ocupate. Dupa ce conversatia se incheie, muzica reincepe sa se redea automat.

   

Controlati prin vocea dvs.

Ajutor in regim „maini libere”. Spuneti „OK Google” sau „Alexa” pt a activa asistentul vocal dorit. Distrati-va, discutati cu prietenii, informati-va, ascultati muzica si notificari, setati mementouri etc. Puteti chiar sa controlati vocal functiile castilor, cum ar fi verificarea nivelului de energie ramas. In plus, puteti asculta si interactiona cu e-mailurile din Microsoft Outlook si sa va alaturati la Microsoft Teams cu Google Assistant sau Siri.

   

Gasiti castile cu functia Fast Pair

LinkBuds sunt compatibile cu noua functie utila Google numita Fast Pair. Printr-o singura atingere a ghidului pop-up, LinkBuds permit asocierea rapida si fara efort prin Bluetooth cu dispozitivele Android. Puteti localiza cu usurinta locul in care v-ati lasat castile emitand un sunet pe acestea sau verificand ultima locatie cunoscuta pe smartphone. Veti primi chiar o notificare atunci cand bateria castilor este aproape consumata, astfel incat sa stiti cand sa le incarcati.

 

Asociere usoara cu computerul dvs.

Functia Swift Pair accelereaza si simplifica asocierea castilor LinkBuds cu laptopul, PC-ul desktop sau tableta cu Windows 11 sau Windows 10. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele cu Windows 11 sau Windows 10 din apropiere cand este selectat modul de asociere.

 

Accesati rapid muzica preferata

Cu acces rapid, puteti configura LinkBuds pt a relua redarea Spotify cu doar cateva atingeri, fara a trebui sa atingeti smartphone-ul.

   

O mai buna mobilitate prin tehnologie

Sony si Microsoft s-au reunit pentru a dezvolta o tehnologie care ajuta oamenii sa se ghideze mai bine. LinkBuds sunt compatibile cu Microsoft Soundscape. Integrarea unica permite experiente inovatoare pt navigare audio 3D mai bogata, datorita designului acustic deschis cu transparenta inedita, iar senzorii integrati in LinkBuds permit o autentica experienta fara obstacole, cu mainile libere.

   

Materiale plastice reciclate

Pentru LinkBuds sunt folosite materiale plastice reciclate din piese auto.

   

Fara plastic in ambalajele individuale

Materialul de ambalare folosit pentru LinkBuds nu include plastic, reflectand angajamentul nostru de a reduce impactul produselor noastre asupra mediului.

   

Rezistente la apa, pentru utilizare zilnica

Gratie rezistentei la apa conform standardului IPX416, stropii si transpiratia nu vor opri aceste casti din functionare, iar dvs. veti puteti continua sa va miscati pe ritmul muzicii.

   

Un semnal Bluetooth mai clar si mai stabil

Pentru latenta redusa si calitate acustica ridicata, chiar si in prezenta altor interferente, semnalul Bluetooth® este transmis simultan catre ambele urechi. Datorita puternicului procesor V1, va veti bucura de un sunet wireless stabil, neintrerupt.

   

Ascultati intreaga zi, incarcati in doar cateva minute

Va puteti bucura de autonomie intreaga zi de lucru, adica 5,5 ore, si puteti adauga inca 12 daca folositi caseta. Adica 17,5 de ore de ascultare de fiecare data cand iesiti din casa. Va grabiti? O incarcare rapida de 10 minute va ofera pana la 90 de minute de redare, iar aplicatia Sony | Headphones Connect va anunta cand bateria casetei de incarcare scade sub 30%.

   

Caseta mica, cu forma ideala

Fiind foarte mica si cu un design rotunjit elegant, caseta de incarcare incape confortabil in mana sau in buzunar, aspect ideal pentru o viata in miscare. Deschideti-o cu o simpla apasare de buton.

   

Ce este in cutie

Deschideti ambalajul castilor LinkBuds si veti gasi 5 marimi de suport de fixare pentru a se potrivi diferitelor forme de urechi si un cablu de incarcare USB-C.

 

Atat de captivant. Atat de real.

Cufundati-va in sunetul din jur. La fel de real ca si cum ati fi acolo, la un concert live sau alaturi de artist in studio. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodata mai captivanta, mai fidela. Cu aceste casti va bucurati de 360 Reality Audio.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la apa

Rezistent la transpiratie

Microfon

Incarcare rapida

Activare Siri

Activare Google

Assistant Hands-free

Sunet ambiental

Egalizator

Multi pairing

True wireless

Continut pachet

1 x Cablu de incarcare

1 x Carcasa 1x Casti

Culoare Gri
Raspuns in frecventa 20 - 20,000 Hz
Raza maxima semnal 10 m
Timp incarcare 3 h 1.5 h
Timp operare 5.5 h 17.5 h
Greutate 8.4 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.