Casti In-Ear Sony WI-C100W, Wireless, Bluetooth, IPX4, Microfon, Fast pair, Autonomie 25 ore, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
183,46 lei
Pret 36 Rate Optimo: 6.72 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WIC100W.CE7

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti In-Ear Sony WI-C100W, Wireless, Bluetooth, IPX4, Microfon, Fast pair, Autonomie 25 ore, Alb de la Sony

Dotate cu numeroase functii

Castile wireless intraauriculare WI-C100 ofera o valoare extraordinara, cu o gama bogata de functii, inclusiv autonomie ridicata a bateriei, sunet de inalta calitate, design rezistent la stropire si compatibilitate cu aplicatia Sony | Conectare casti. 

   

Autonomie ridicata a bateriei, de pana la 25 de ore

Bucurati-va de pana la 25 de ore de muzica neintrerupta. In cazul in care nivelul bateriei castilor dvs. este redus, o incarcare rapida timp de 10 minute va va oferi pana la 60 de minute de redare.

   

Faceti ca muzica sa sune mai natural

Cand o sursa muzicala originala este comprimata, se pierd elemente de inalta frecventa care adauga detalii unei piese. Tehnologia DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) le restaureaza cu fidelitate pentru a produce sunet de inalta calitate, mai apropiat de inregistrarea originala. [A] Restaurare [B] Restaurare fina a sunetului

   

Reglare bine echilibrata

Reglarea este bine echilibrata de la frecventele joase la cele inalte, iar vocile sunt naturale si clare. Astfel, castile WI-C100 sunt potrivite pentru orice gen muzical.

   

Sunetul dvs., exact cum va place dvs.

Adaptati sunetul la preferintele dvs. Alegeti dintr-o serie de presetari care se potrivesc genului muzical pe care il ascultati sau creati si salvati propriile presetari particularizate utilizand functia de egalizator din aplicatia Sony | Conectare casti.

   

Stropiri si transpiratie – nicio problema

Castile sunt conforme cu standardul IPX4 pentru rezistenta la apa, asa ca stropii si transpiratia nu le vor opri din functionare, iar dvs. veti puteti continua sa va miscati pe ritmul muzicii.

   

Conectivitate wireless stabila

Luati-va adio de la firele incalcite – cu tehnologia wireless Bluetooth®, va puteti conecta la dispozitive in sistem wireless si va bucurati de auditie stabila, fara intreruperi.

   

Apeluri clare in regim „maini libere”

Conversatia curge liber cu apeluri clare in regim „maini libere”, gratie microfonului incorporat de inalta calitate. Nici macar nu trebuie sa scoateti telefonul din buzunar.

   

In armonie cu viata dvs.

Usoare si portabile, castile WI-C100 au o banda flexibila cu ajutorul careia le puteti introduce mai usor in geanta atunci cand sunteti pe drum.

   

O potrivire comoda

O forma bine echilibrata in jurul gatului asigura o fixare stabila, iar carcasa urmareste conturul urechii, pentru un grad maxim de confort.

   

Compatibilitate cu asistentul vocal

O simpla apasare de buton va conecteaza la asistentul vocal al smartphone-ului, astfel incat sa puteti gasi indicatii de orientare, sa redati muzica, sa comunicati cu persoanele de contact si multe altele.

   

Functionare usoara, cu butoane

Castile WI-C100 sunt usor de operat, cu butoane pentru redare si pauza, omitere a pistelor si reglare a volumului, precum si pentru primirea apelurilor. Pentru confort, butoanele au un design nou, cu o forma mai pronuntata, ceea ce le face mai usor de apasat.

   

Gasiti usor castile cu functia Fast Pair

Fast Pair faciliteaza asocierea castilor cu dispozitivele dvs. Android™. Cu o singura atingere a unei indicatii pop-up, castile WI-C100 permit asocierea rapida prin Bluetooth®, fara efort, cu dispozitivele dvs. Android™. Puteti gasi cu usurinta locul in care v-ati lasat castile generand emiterea unui sunet sau verificand ultima locatie cunoscuta pe smartphone.

   

Conectati-va usor la PC cu Swift Pair

Cu Swift Pair, asociati rapid si usor castile WI-C100 cu computerul cu Windows 11 si Windows 10 prin Bluetooth®. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele cu Windows 11 si Windows 10 din apropiere cand este selectat modul de asociere.

   

Atat de captivant. Atat de real.

Cufundati-va in sunetul din jur. La fel de real ca si cum ati fi la un concert sau alaturi de artist in studioul de inregistrari. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodata mai captivanta si mai fidela. Cu aceste casti va bucurati de 360 Reality Audio.

   

360 Spatial Sound Personalizer

Aplicatia Sony | 360 Spatial Sound Personalizer va ofera experiente sonore optimizate. Aplicatia inregistreaza si analizeaza forma urechii dvs., ceea ce permite acestor casti sa creeze propriul dvs. camp de sunet spatial atunci cand sunt asociate cu televizoare BRAVIA XR.

   

Experienta Dolby Atmos

Cu un transmitator wireless Sony WLA-NS7 conectat la un televizor BRAVIA XR, castile creeaza aranjamentul ideal de difuzoare fantoma in jurul dvs., astfel incat sa va puteti bucura de o experienta Dolby Atmos. Cufundati-va in scena si simtiti-va in centrul actiunii.

   

Sustenabilitatea este prioritara

Produsele sunt concepute pentru a fi elegante si pentru a proteja mediul. Plasticul reprezinta mai putin de cinci procente din materialul de ambalare individuala al castilor WI-C100, reflectand angajamentul Sony de a reduce impactul produselor si practicilor asupra mediului.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori Bluetooth
Functii

Rezistent la transpiratie

Microfon Hands-free

Continut pachet 1 x Casti in-ear
Culoare Alb
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz
Raza maxima semnal 10 m
Timp operare 25 h
Diametru difuzor 9 mm
Greutate 20 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.