Casti In-Ear Sony LinkBuds S WF-LS900NB, True Wireless, Noise Cancelling, Bluetooth, Microfon, Fast Pair, IPX4, Autonomie de pana la 20 ore, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
871,87 lei
Pret 36 Rate Optimo: 31.96 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

WFLS900NB.CE7

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Casti In-Ear Sony LinkBuds S WF-LS900NB, True Wireless, Noise Cancelling, Bluetooth, Microfon, Fast Pair, IPX4, Autonomie de pana la 20 ore, Negru de la Sony

Niciodata deconectat

Cu LinkBuds S, sunteti mereu conectat la lumile dvs., in fiecare zi Mici si usoare, pot fi purtate confortabil fara incetare, mentinandu-va in contact cu oamenii si locurile. LinkBuds S comuta automat la sunet ambiental optimizat sau la anularea zgomotului de inalta calitate pentru ascultare fara distrageri.

 

Toate lumile dvs., conectate si optimizate

Aflati cum castile LinkBuds S imbina stilul elegant cu confortul purtarii pe tot parcursul zilei, sunetul ambiental natural si anularea zgomotului. Plus control adaptiv al sunetului si sunet captivant si de inalta calitate pentru muzica si apeluri.

Mereu la curent cu toate lumile

Mici, usoare si inteligente, cu o potrivire fixa si stabila pentru a va mentine conectat in control intreaga zi.

Mici, usoare, comode intreaga zi

La circa 4,8 grame, Linkbuds S sunt cele mai mici si mai usoare casti cu adevarat wireless de inalta rezolutie cu anulare a zgomotului din lume. Am mentinut dimensiunea dezvoltand un difuzor compact si integrand procesorul Bluetooth® Audio si procesorul de anulare a zgomotului de inalta calitate intr-un singur cip. 

   
   

Confortabile si fixe

LinkBuds S combina o forma ideala pentru urechea umana si un design ergonomic pentru o fixare mai sigura. Pentru a oferi o forma confortabila pentru majoritatea oamenilor, am proiectat LinkBuds S folosind date despre forma urechii, adunate de la introducerea primelor casti intraauriculare din lume, in 1982, precum si despre sensibilitatea diferitelor tipuri de urechi.

   
   

Sunet ambiental natural sau anulare a zgomotului de calitate

Aceste casti intraauriculare va ofera ceea ce este mai bun din ambele lumi – sunet ambiant natural atunci cand doriti sa interactionati cu lumea dvs., si anulare a zgomotului de inalta calitate atunci cand trebuie sa va concentrati. Castile LinkBuds S comuta automat intre modul Sunet ambiant si anularea zgomotului in functie de locul in care va aflati si de ceea ce faceti.

Ajusteaza sunetul ambiental in functie de ceea ce faceti, pentru a oferi confort intreaga zi

Controlul adaptiv al sunetului este o functie inteligenta care detecteaza actiunile dvs. si locatia in care va aflati, apoi ajusteaza setarile legate de sunetul ambiental pentru a va oferi o experienta de ascultare ideala. In timp, va invata comportamentul si recunoaste locatiile pe care le vizitati frecvent, cum ar fi locul de munca sau o cafenea preferata, si adapteaza sunetul in functie de situatie.

Apeluri clare, sunet captivant

Conectati-va cu usurinta cu oamenii pe care ii cunoasteti si cu continutul pe care il iubiti. Efectuati apeluri extrem de clare, fara zgomot, si ascultati muzica cu un sunet exceptional, fara distrageri.

Apeluri extrem de clare, fara zgomot

Cu Precise Voice Pickup, care controleaza toate microfoanele castilor, si cu procesarea avansata a semnalului audio, conversatiile sunt extrem de clare, chiar si in medii zgomotoase. Algoritmul nostru de reducere a zgomotului a fost dezvoltat pe baza AI, folosind peste 500 de milioane de mostre de voce pentru a suprima zgomotul ambiental si a va extrage clar vocea.

   
   

Sunet captivant, muzica autentica

Noul difuzor de 5 mm, cu o diafragma pentru conformitate, mentine designul compact al LinkBuds S. Desi mici, reproduc un bas puternic si voci clare, oferind tot ce este mai bun din toate genurile muzicale. Gama medie bogata reproduce clar vocile din muzica, filme si podcasturi. Si cu anularea imbunatatita a zgomotului, LinkBuds S asigura mai putine distrageri.

   
   

Bucurati-va de sunet de inalta rezolutie fara fire  

Castile LInkBuds S sunt compatibile cu High-Resolution Audio Wireless datorita LDAC, tehnologia noastra de codificare audio adoptata in domeniu. LDAC transmite de aproximativ 3 ori mai multe date decat semnalul audio Bluetooth® conventional pentru a va bucura de continut High-Resolution Audio la o calitate exceptionala, apropiat de cel oferit de o conexiune dedicata prin fir.

   
   

Restabilire in timp real a calitatii fisierelor comprimate

Folosind Edge-AI, DSEE Extreme™ converteste ascendent muzica digitala comprimata in timp real. Recunoscand dinamic instrumentatia, genurile muzicale si elementele individuale ale melodiilor, restabileste sunetul din gama inalta pierdut in compresie.

Conectati si controlati fara niciun efort

Functiile inteligente va ajuta sa va bucurati mai usor ca niciodata de divertismentul dvs. pe tot parcursul zilei.

O mai buna mobilitate prin tehnologie

Sony si Microsoft s-au reunit pentru a dezvolta o tehnologie care ajuta oamenii sa se ghideze mai bine. LinkBuds S sunt compatibile cu Microsoft Soundscape. Integrarea unica permite experiente inovatoare pentru o navigare mai bogata cu sunet 3D, iar senzorii incorporati in LinkBuds S permit o experienta cu capul sus si mainile libere.

   
   

Ascultati in siguranta cu aplicatia Sony | Headphones Connect

Aflati in ce masura sunteti in siguranta cand ascultati muzica, citind indrumarile OMS, care compara datele despre presiunea sonora inregistrate de casti. Primiti notificari in SO cand nivelurile pentru ascultare sunt prea mari.

LinkBuds S ofera si setari intuitive de control tactil. Puteti atribui propriile functii fiecarei casti cu aplicatia Headphones Connect.

   
   

Vorbiti si auziti doar sunetul ambiental

Puteti seta Speak-to-Chat pentru a intrerupe automat muzica imediat ce incepeti sa vorbiti, pentru a auzi doar sunetul ambiental si purta o conversatie, lucru util daca doriti sa tineti castile pe urechi sau aveti mainile ocupate. Iar cand conversatia se incheie, redarea reincepe automat.

   
   

Pauza instantanee. Redare instantanee.

Doar scoateti castile din urechi si muzica se opreste. Un senzor de proximitate stie cand purtati o casca sau ambele casti. Puneti castile la loc in urechi si muzica reincepe.

   
   

Controlati prin vocea dvs.

Aveti ajutor in regim „maini libere”. Spuneti „OK Google” sau „Alexa” si activati asistentul vocal preferat. AAscultati muzica, primiti notificari, setati mementouri si nu numai. Controlati vocal functiile castilor, cum ar fi anularea zgomotului, ascultati si interactionati cu e-mailurile in Microsoft Outlook si participati la intalniri Microsoft Teams folosind Asistentul Google sau Siri.

   
   

Acces rapid la muzica si peisajele sonore preferate

Cu functia Quick Access, puteti configura aceste casti wireless pentru a relua redarea muzicii Spotify sau peisajele sonore personalizate Endel cu doua sau trei apasari. Nu este nevoie sa atingeti smartphone-ul.

   
   

Totul la indemana dvs.

LinkBuds S au setari intuitive de control tactil. Atingeti casca stanga pentru a trece de la anularea zgomotului la sunetul ambiental, atingeti lung pentru Atentie rapida, atingeti de 2 ori casca dreapta pentru piesa urmatoare.

   

Gasiti castile cu functia Fast Pair

LinkBuds S accepta noua functie utila Google Fast Pair. Va ajuta sa aflati prin tonuri sonore unde ati lasat castile sau sa aflati ultima lor locatie cunoscuta in aplicatia Google Find My Device de pe smartphone.

   

Asociere usoara cu computerul dvs.

Functia Swift Pair accelereaza si simplifica asocierea castilor cu laptopul, PC-ul desktop sau tableta cu Windows 11 sau Windows 10. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele cu Windows 11 sau Windows 10 din apropiere cand este selectat modul de asociere.

   

Conexiune multipunct pentru Android

Conectati-va automat si comutati la dispozitive noi atingand butonul de redare. Pentru dispozitive Android.

   
   

Sunet Bluetooth de ultima generatie

Aceste casti sunt compatibile cu standardul LE Audio pentru un sunet Bluetooth de ultima generatie care permite o latenta ultra scazuta, ideala pentru jocuri.

   
   

Un semnal Bluetooth mai clar si mai stabil

Pentru latenta redusa si calitate acustica ridicata, chiar si in prezenta altor interferente, semnalul Bluetooth® este transmis simultan catre ambele urechi. Datorita puternicului procesor V1, va veti bucura de un sunet wireless stabil, neintrerupt.

Fabricate cu grija pentru mediu

Castile dvs. LinkBuds S sunt concepute atat pentru stil, cat si pentru protejarea mediului.

Materiale plastice reciclate

Pentru LinkBuds S sunt folosite materiale plastice reciclate din piese auto.

   
   

Fara plastic in ambalajele individuale

Materialul de ambalare folosit pentru LinkBuds S nu include plastic, reflectand angajamentul nostru de a reduce impactul produselor noastre asupra mediului.

Pregatiti-va pentru ziua care urmeaza

Ascultati oricand, oriunde datorita rezistentei la apa IPX4 si puterii suficiente a bateriei pentru a rezista o zi intreaga.

Rezistente la apa, pentru utilizare zilnica

Gratie rezistentei la apa conform standardului IPX4, stropii si transpiratia nu vor opri aceste casti Sony din functionare, iar dvs. veti puteti continua sa va miscati pe ritmul muzicii.

   
   

Ascultati intreaga zi, incarcati in doar cateva minute

Va puteti bucura de autonomie intreaga zi de lucru, adica 6 ore, si puteti adauga inca 14 daca folositi caseta. Adica 20 de ore de ascultare de fiecare data cand iesiti din casa. Va grabiti? O incarcare rapida de 5 minute va ofera pana la 60 de minute de redare, iar aplicatia Sony | Conectare casti va anunta cand bateria casetei dvs. de incarcare scade sub 30%.

   
   

Caseta foarte mica, o potrivire perfecta

Cu designul rotunjit elegant si culorile asortate, caseta de incarcare completeaza perfect castile LinkBuds S. Se potriveste confortabil in mana sau in buzunar pentru o viata activa.

   
   

Ce este in cutie

Cand deschideti ambalajul castilor dvs. LinkBuds S, veti gasi 4 dimensiuni de dopuri pentru casti, pentru potrivirea cu diferite forme de urechi, si un cablu de incarcare USB-C.

   
   

Atat de captivant. Atat de real.

Cufundati-va in sunetul din jur. La fel de real ca si cum ati fi la un concert sau alaturi de artist in studioul de inregistrari. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodata mai captivanta si mai fidela. Cu aceste casti va bucurati de 360 Reality Audio.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Wireless
Conectori

Bluetooth

USB type C

Functii

Rezistent la transpiratie

Incarcare rapida

Activare Siri

Activare Google Assistant

Hands-free

Sunet ambiental

Multi pairing

Noise cancelling

True wireless

Continut pachet

căşti

1 x Carcasa

1 x Cablu USB-C

Culoare Negru
Raspuns in frecventa

20 - 20000 Hz

20 - 40000 Hz

Timp incarcare 3 h
Timp operare 20 h
Diametru difuzor 5 mm
Greutate 9.6 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.