Sony Casti audio tip DJ MDRZX330BT, Bluetooth, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti audio tip DJ MDRZX330BT, Bluetooth, Negru de la Sony

Casti audio tip DJ MDRZX330BT, Bluetooth, Negru

Redare wireless in timp real cu Bluetooth®

Transmiteti wireless melodiile preferate prin Bluetooth®. Asociati smartphone-ul sau tableta cu aceste casti cu compatibilitate Bluetooth® si va veti bucura de muzica preferata, putand chiar controla liste de redare si volumul direct de pe dispozitiv.

Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Tehnologia Near Field Communication (NFC) simplifica vechile proceduri complexe de configurare. Este suficient sa atingeti anumite dispozitive cu functie NFC activata de marcajul N integrat, pentru a realiza o conexiune rapida si simpla si a incepe redarea in timp real prin Bluetooth®. Nu aveti NFC? Nicio problema. Puteti sa va conectati manual la Bluetooth® utilizand meniul de setari al dispozitivului.

Ascultati toate melodiile cu difuzoare de 30 mm

Descoperiti mai multe detalii in toate melodiile preferate multumita difuzoarelor dom de 30 mm, compacte si usoare, care asigura un sunet dinamic.

Ascultati mai mult timp cu 30 de ore de redare wireless

Continuati sa redati melodiile pe parcursul intregii zile. Bateria litiu-ion incorporata ofera aproximativ treizeci de ore de functionare (in functie de setarile dvs. pentru muzica1) si este reincarcabila prin USB. 

Incarcare rapida prin USB

De ce sa asteptati cand ati putea asculta muzica? Conectati castile cu cablul USB inclus si beneficiati de pana la zece ore de redare dupa numai o ora de incarcare. Castile MDR-ZX330BT se incarca integral in aproximativ patru ore, astfel incat nu mai este nevoie sa asteptati.

Designul pliabil si pivotant face calatoria mai usoara

Luati aceste casti oriunde v-ati duce. Designul pliabil si pivotant permite depozitarea usoara a castilor atunci cand nu le utilizati sau in timpul calatoriilor. Cupele se pliaza pentru impachetare usoara intr-un geamantan sau purtare in geanta.

 

GREUTATE
Aprox. 150 g
DIFUZOR
De tip dom, 30 mm
RASPUNS IN FRECVENTA (HZ)
Banda de 2,4 GHz (2,4000-2,4835 GHz)
MAGNET
Ferita
CONTROL VOLUM
Da
DURATA DE INCARCARE
Aprox. 4 ore
UNITATEA MICROFONULUI
Condensator electret
DIRECTIONAREA MICROFONULUI PE FIR
Microfon omnidirectional
CONTROL PENTRU REGLAREA RASPUNSULUI IN FRECVENTA
Supraauricular
ACCESORII
Cablu USB; Card de garantie; Ghid de initiere rapida; Ghid de referinta
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.