Casti Sony MDRXB650BT, Bluetooth, extra-bass

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Casti Sony MDRXB650BT, Bluetooth, extra-bass de la Sony

Difuzoarele dinamice din neodim asigura un sunet precis

Usoare, de numai 30 mm, difuzoarele dinamice de neodim ofera castilor un raspuns energic si ritmic, chiar si pe cele mai solicitante piese. In combinatie cu o diafragma extrem de sensibila, veti putea sa dati volumul castilor mai tare si sa va bucurati in continuare de sunete audio clare si precise pe intregul spectru sonor.

Design pivotant pentru impachetare simpla

Designul cu cupe pivotante al castilor permite stocarea usoara cand nu le utilizati si imbunatateste portabilitatea atunci cand calatoriti. Cupele pentru urechi se pliaza, oferindu-va posibilitatea sa le impachetati intr-un geamantan sau intr-o geanta, fara sa va faceti griji ca ocupa prea mult spatiu pretios.

Tehnologie NFC printr-o atingere pentru conectivitate instantanee

Comunicarea in camp apropiat (NFC) si tehnologia Bluetooth elimina necesitatea conexiunilor prin cablu si a procedurilor complexe de configurare. Atingeti castile cu dispozitivul cu NFC pentru o conectare rapida si simpla, si incepeti redarea in timp real a colectiei de muzica. Nu aveti NFC? Nicio problema. Conectati-va prin Bluetooth si sunteti gata de pornire.

EXTRA BASS  pentru sunet profund si energic

Facand parte din gama de produse EXTRA BASS de la Sony, aceste casti sunt ideale pentru a asculta EDM si alte genuri de muzica care se bazeaza mult pe bas. Acestea au tehnologie de amplificare a basului care asigura o etansare acustica precisa pentru o izolare superioara a sunetului, bas profund si raspuns strans al basului.

Pernite captusite pentru urechi, pentru confort absolut

Ascultati in confort absolut. Aceste casti au o banda autoreglabila de fixare pe cap si cupe captusite cu material moale care acopera intreaga ureche. Bucurati-va de confortul de durata de care aveti nevoie pentru a asculta inainte albumele preferate.

Durata lunga de functionare a bateriei pentru auditii fara intrerupere

O incarcare de aproximativ 4 ore va va oferi aproximativ 30 ore de redare. Astfel incat sa puteti asculta continuu, melodie dupa melodie, mix dupa mix.

Microfon incorporat pentru apeluri in regim „maini libere”

Un buton si un microfon incorporate pe banda de fixare pe cap va permit sa preluati apeluri in regim „maini libere” pe smartphone-urile selectate, in timp ce ascultati muzica. Comutati cu usurinta intre melodii si apeluri fara a avea nevoie sa scoateti castile.

CARACTERISITICI GENERALE

Design Cu banda sustinere On-Ear
Segment Tip DJ
Tehnologie Fara fir
Frecventa de raspuns (Hz) 20 - 20000
Conectare Blueotooth
Diametru difuzor (mm) 30
Impedanta 24 ohmi
Microfon Da
Culoare Albastru
Greutate 190 g
Altele Cablu USB

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.